Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Cum te poate ajuta tehnologia Face & Body Tite

Cum te poate ajuta tehnologia Face & Body Tite 

Metoda Face & Body Tite este o opțiune modernă și eficientă de conturare a feței sau de eliminare a excesului de grăsime de la nivelul gâtului sau din zona bărbiei, pe bază de radiofrecvență (RFAL). Vorbim practic de un lipofilling minim invaziv care are ca rezultat un aspect mult mai neted și mai tânăr al pielii. Aceasta poate fi folosită inclusiv pe zone mici ale corpului, cum ar fi brațe, zona fălcilor, coapse.

Cum sunt remediate problemele de la nivelul feței și gâtului

Folosim Face Tite pentru a acționa în principal împotriva pielii lăsate de la nivelul feței sau împotriva problemelor la nivelul pleoapelor și sprâncenelor. Neck Tite, în schimb, este cel mai des folosit pentru eliminarea ridurilor fine de la nivelul gâtului.

Cum se realizează intervenția cu ajutorul tehnologiei Face & Body Tite

Metoda este pusă în practică cu ajutorul unei canule cu diametrul de 1 mm. și spunem că este minim invazivă datorită faptului că incizia este foarte mică, iar în urma intervenției nu rămân urme sau cicatrici. Practic, are loc o lichifiere a grăsimilor prin contractarea colagenului.

Durează doar câteva minute pentru a trata fiecare zonă afectată, iar ceea ce este cu adevărat impresionant la această tehnică este faptul că vorbim de rezultate încep să fie vizibile chiar în timpul procedurii.

Se folosește anestezic local pentru a diminua disconfortul pacientului, chiar dacă vorbim de un disconfort foarte redus.

Pentru cine sunt recomandate aceste tipuri de intervenții

Tehnologia Face & Body Tite este ideală pentru pacienții trecuți de vârsta de 40 de ani, deopotrivă femei și bărbați.

Efectul de rejuvenrare este aproape unul instant, iar pentru îmbunătățirea rezultatelor se poate folosi și tehnica LipoLaser, prin care se inserează în interiorul pielii fibră optică laser. Aceasta va acționa topind practic celulele adipoase.

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.