Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Despre acidul hialuronic

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // Despre acidul hialuronic

Acidul hialuronic este o substanta naturala regasita in organism.  Utilizarea sa in mod injectabil (filler) permite umplerea liniilor, pliurilor sau a tesuturilor moi de la nivelul fetei, spre deosebire de toxina botulinica, care actioneaza prin relaxeaza musculaturii. La OMINI Clinic, procedurile riguroase și prețurile avantajoase ne reprezintă, de aceea în cadrul aceleași programări, la fiecare procedură de injectare aveți inclusă consultația cu specialistul nostru.

Cum actioneaza acidul hialuronic?

Amprenta pusa de trecerea timpului asupra chipului se reflecta prin pierderea volumului la nivel subcutanat. Astfel, creste treptat nivelul de alterare pigmentara (schimbarea culorii) si apare evidentierea vascularizatiei faciale, concomitent cu inmultirea pliurilor si ridurilor pielii.

Acidul hialuronic injectat actioneaza ca suport pentru structurile si tesuturile faciale care fie au pierdut din volum sau elasticitate din cauza procesului normal de imbatranire, fie nu au suficient in mod natural. Efectul hidratant al fillerului ofera totodata un aspect rejuvenat, fresh si suplu.

La ce sa te astepti?

Rezultatele sunt de durata! datorita formulei "cross linked" a produselor folosite -  structura de baza a acidului hialuronic este modificata pentru efect indelungat, astfel incat rezultatele pot tine de la 4-5 luni la un an (atunci cand tratamentul este repetat periodic).
Acidul hialuronic este foarte bine tolerat de organism, astfel incat sansele de respingere de catre organism sunt spre zero. Injectarea propriu zisa dureaza cateva minute. Aplicarea nu este dureroasa si doar in unele cazuri se recomanda o anestezie locala.

Zone de actiune