Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Despre evidentierea pometilor. Cum iti poti imbunatati aspectul fetei.

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // Despre evidentierea pometilor. Cum iti poti imbunatati aspectul fetei.

Rolul pomeţilor în estetica facială

În ceea ce priveşte estetica, este foarte important conceptul de volum al feţei, tocmai de aceea aspectul pomeţilor dictează într-o mare măsură estetica facială. Mai mult decât atât, pomeţii care sunt într-o mare măsură proeminenţi vor da oferi întotdeauna o notă în plus de tinereţe. De aceea, tot mai multe persoane apelează la evidenţierea pomeţilor în încercarea de a avea un aspect mai tânăr, mai ales în contextul în care make-up-ul , indiferent de tehnica cu care este aplicat, nu ajută foarte mult în sensul acesta.

Evidenţierea pomeţilor cu acid hialuronic

Pentru evidenţierea pomeţilor este folosită tehnica de injectare cu fillere (acid hialuronic), practica cea mai comună pentru reliefarea lor şi armonizarea cu trăsăturile feţei. Vorbim şi de această dată de o procedură minim invazivă, nedureroasă, cu rezultate extrem de mulţumitoare. Datorită substanţei folosite în cadrul procedurii, pe lângă schimbarea de fizionomie, şi tenul pacientului va fi mai hidratat, cu un aspect mai luminos şi mai plăcut.

Rezultate în urma procedurii de evidenţiere a pomeţilor

Tehnica de evidenţiere a pomeţilor ajută la obţinerea unui aspect fresh, tânăr, înlăturând cu success aspectul de faţă căzută, îmbătrânită sau obosită. Rezultatele nu sunt doar imediate, ci şi sigure şi durabile – de la 12 până la 18 luni. Pentru că de obicei nu este necesară o perioadă de recuperare, în urma intervenţiei de evidenţiere a pomeţilor, pacienţii îşi pot relua activităţile cotidiene imediat.

Precauţii în urma intervenţiei de evidenţiere a pomeţilor

Chiar dacă vorbim de o intervenţie uşoară, există totuşi câteva lucruri pe care pacienţii ar trebui să le ia în calcul. Ne referim aici la evitarea consumului de alcool cel puţin 24 de ore, efortul fizic solicitant şi expunerea la soare sau la temperaturi extreme. Nerespectarea acestor sfaturi poate duce la înroşirea zonei sau inflamaţii.