Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Epilarea definitivă cu laser Motus AX Alexandrite

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // Epilarea definitivă cu laser Motus AX Alexandrite

Laserul Alexandrite, tot mai popular

În ultimii ani, eforturile femeilor de a avea o piele perfectă, au făcut ca tehnica epilării definitive cu laser să devină din ce în ce mai populară în rândul celor care pun accent pe îngrijirea personală. Epilarea definitivă cu laser este metoda perfectă pentru cei care vor să economisească timp, obținând în același timp rezultate sigure și de durată, fără durere.

 

Ce înseamnă epilarea cu laser definitivă cu Alexandrite 

Laserul Alexandrite este printre cele mai performante lasere utilizate în epilarea definitivă deoarece permite selecția unei lungimi scurte de puls de până la 2ms, o absorbție eficientă de melanină la 755 nm și selecția unei puteri mai ridicate de acțiune,de peste 6000 W.

Epilarea definitivă cu laser

Prin epilarea definitivă cu laser pot fi distruse permanent firele de păr din zona dorită, iar în urma fiecărei ședințe, aproximativ 20% din firele de păr vor dispărea într-un interval de una până la trei săptămâni.

Un lucru important de menționat este faptul că epilarea definitivă cu laser este eficientă atunci când firele de păr sunt într-o fază activă de creștere. Cu cât părul are un conținut mai mare de melanină (fiind mai închis la culoare), cu atât este eliminat mai repede.

 

Câte ședințe de epilare definitivă cu laser sunt necesare?

 

Numărul de ședințe necesare este stabilit luând în considerare o serie de factori precum culoarea și grosimea firului de păr, fototipul pielii, zona, sexul și tipul de metabolism al persoanei care este interesată de epilarea definitivă cu laser.

 

Cât durează o ședință de epilare definitivă cu laser?

Durata unei ședințe de epilare poate varia de la câteva minute în cazul zonelor mici la o oră pentru zonele mari ale corpului. De asemenea, și perioada de timp dintre două ședințe diferă de la 6 la 8 săptămâni, în funcție de zona în cauză. Ședințele de întreținere sunt recomandate bianual.