Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Juvederm Volux

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // Juvederm Volux

Ce este Juvéderm Volux?

Trecerea timpului își lasă amprenta pe chipul tuturor în special la nivelul feței. Juvéderm Volux este un produs cosmetic revoluționar ce redefinește conturul mandibulei și al bărbiei, corectează ridurile indiferent de profunzimea lor și hidratează pielea în profunzime redându-i fermitatea și luminozitatea. Acest gel dens conține acid hialuronic care este agentul de umplere și lidocaina, un anestezic ce face procedura confortabilă.

Cui îi este recomandat tratamentul Juvéderm Volux?

Juvéderm Volux este recomandat persoanelor care își doresc o piele fermă, hidratată, o bărbie conturată și linia mandibulei bine definită. Acest produs elimină efectul de „ bărbie dublă” printr-o manevră minim invazivă spre deosebire de intervenția chirurgicală ce predispune la mai multe complicații. Juvéderm Volux este tratamentul ce ajută pielea să își recapete tonusul și elasticitatea în doar câteva minute. Tratamentul restabilește volumul pierdut la nivelul feței prin umplerea lui cu un gel dens pe bază de acid hialuronic concentrat.

Cui nu îi este recomandat Juvéderm Volux?

Juvéderm Volux trebuie utilizat cu precauție la persoanele ce prezintă leziuni la nivelul tegumentului( alergii, piodermite, dermatite…). Pentru restul clienților ce au epiteliul integru, Juvéderm Volux poate fi administrat în siguranță. S-au efectuat studii clinice care atestă că acest produs este sigur.

Cum funcționează Juvéderm Volux?

Juvéderm Volux este un tratament cosmetic de ultimă generație în volumizarea feței cu acid hialuronic. Volux are cea mai mare vâscozitate comparativ cu restul produselor concurente cu rămânere în țesut de până la 24 de luni. Acidul hialuronic din structura lui este condensat sub formă de gel astfel încât reabsorbția lui după injectare este mai lentă decât în cazul produselor lichide. Acest tratament redă frumusețea naturală prin reechilibrarea simetriei feței și corecția ridurilor. Acidul hialuronic este cunoscut ca fiind un agent ce hidratează în profunzime, reduce efectele îmbătrânirii, previne uscarea pielii și menține elasticitatea tegumentului.

Perioada de recuperare și rezultate

Volumizarea feței cu Juvéderm Volux este o procedură minim invazivă, deci nu există perioadă de recuperare. Rezultatele fiind vizibile imediat după terminarea procedurii, iar produsul rămâne în țesut până la 24 de luni.