PROGRAMARE

La ce vârstă sunt recomandate tratamentele injectabile cu acid hialuronic sau toxină botulinică?

Timp de citire: 3 minute

Acasa // Articole // La ce vârstă sunt recomandate tratamentele injectabile cu acid hialuronic sau toxină botulinică?

Din păcate, nu există un singur răspuns care să se aplice tuturor pacienților. În schimb, momentul potrivit pentru a începe efectuarea tratamentelor injectabile depinde de momentul în care pacientul începe să se confrunte cu dorința de a aborda semnele îmbătrânirii care s-au dezvoltat. Acestea fiind spuse, în ultimii ani a devenit din ce în ce mai popular ca bărbații și femeile să înceapă utilizarea tratamentelor injectabile la o vârstă fragedă. Acest lucru se face adesea cu intenția de a preveni ridurile înainte ce acestea sa înceapă să se formeze.

Corpul fiecăruia se maturizează într-un ritm diferit. Așadar, indiferent de vârstă, totul se rezumă la a fi o problemă de confort. De asemenea, indiferent de vârsta sau de obiectivele anti-îmbătrânire, există o opțiune non-chirurgicală care să se potrivească nevoilor fiecărui pacient.

La ce vârstă poate fi utilizată toxina botulinică ?

De obicei, toxina botulinică nu este necesară până când ridurile încep să se afișeze în starea de repaus facial. La unii pacienți, acest lucru poate fi necesar între vârsta de 20-30 ani, în timp ce la alți pacienți după 30 ani. Procentul pacienților care își injectează toxina botulinică înainte de vârsta de 25 ani este destul de mic.

Cu cât tratamentul injectabil cu toxină botulinică va fi început mai devreme, cu atât va fi mai bine utilizat ca măsură preventivă a apariției liniilor fine și a ridurilor, acesta funcționând prin relaxarea activității musculare.

De la ce vârstă poate fi utilizat acidul hialuronic ?

Fillerele dermice sunt un instrument uimitor pentru prevenirea și inversarea semnelor îmbătrânirii - pot adăuga volum la nivelul obrajilor, pot umple buzele subțiri și pot netezi ridurile din zona feței. Dar care este cea mai potrivită vârsta pentru a începe tratamentul?

Utilizarea fillerelor de la vârsta de 25-30 ani, înainte de a vedea observa riduri, linii, pliuri, cute, piele lăsată și pierderea volumului, poate fi foarte utilă în debutul regimului anti-îmbătrânire . Tratamentele injectabile cu acid hialuronic si toxina botulinica pot preveni apariția acestor simptome nedorite, păstrând un aspect tanar cât mai mult timp.

Pe lângă prevenție, utilizarea din timp a acidului hialuronic și a toxinei botulinice , va genera și costuri mai reduse.

Pe de alta parte, dacă pacientul este în căutarea unui tratament de injectare cu acid hialuronic pentru a combate semnele îmbătrânirii, vârsta de 20- 30 ani de ani poate fi cel mai bun moment bun pentru a începe un astfel de tratament. Corpul începe să piardă elastină și colagen în jurul vârstei de 25 de ani, așadar acesta poate fi un moment bun pentru a începe tratamentul de prevenție. Astfel, în timp, se va folosi mai puțin produs decât dacă pacientul va efectua tratamentul în jurul vârstei de 40-50 ani. În plus, pacientul va păstra o înfățișare naturală și proaspătă de-a lungul anilor.

Tratamentele injectabile vor avea efecte și pe termen lung?

 

Tratamentele injectabile împotriva ridurilor sunt efectuate pentru a asigura că liniile fine se vor netezi și nu vor conduce către apariția ridurilor profunde. Lăsate netratate, aceste linii fine devin din ce în ce mai dificil de tratat, motiv pentru care pacienții sunt încurajați să înceapă tratamentul până la 40 sau 50 de ani. Pacienții mai maturi vor avea cute si riduri profunde în starea de repaus facial, iar acestea nu vor fi complet îmbunătățite/ estompate doar cu un singur tratament.

 

Întreaga noastră listă de prețuri pentru tratamente injectabile, actualizată, poate fi accesată aici: https://www.ominiclinic.ro/preturi.html#id20