Morpheus8 - Întinerirea Pielii

Ce este Morpheus8?

Morpheus8 este un dispozitiv cu ajutorul căruia pacientului i se realizează un tratament fracționat al pielii, care stimulează producerea de colagen a straturilor de sub derm. Prin vizarea straturilor profunde ale pielii, blocurile de construcție ale acesteia se vor reorganiza într-un proces natural anti-îmbătrânire.

Ce zone ale corpului se pot trata cu Morpheus8?

Morpheus8 poate fi utilizat în toate zonele corpului care pot beneficia de reînnoire subdermică. Zonele cele mai frecvent tratate sunt zona feței și al gâtului, de asemenea zonele care prezintă riduri, decolorarea pielii sau cicatrizarea acneei sunt potrivite pentru tratament.

 

Cum acționează Morpheus8?

Energia undelor cu frecvență radio fracționată este o metodă dovedită științific pentru reducerea ridurilor și reconstruirea colagenului și a grăsimilor pielii. Tratamentul cu Morpheus8 este unul minim invaziv, acesta acționează în straturile profunde ale pielii, folosind o matrice cu micro-pini și undele de frecvență radio, pentru a reînnoi straturile cele mai adânci ale pielii.

 

Beneficiile Tratamentului cu Morpheus8.

Principalele beneficii ale tratamentul cu Morpheus8 sunt:

  • Stimulează producția de colagen;

  • Acționează extrem de uniform;

  • Este foarte sigur pentru toate nuanțele de piele;

  • Tratamentul este fracționat, profund și sigur;

  • Are un risc minim de hiperpigmentare postinflamatorie (PIH), efect care este prezent și la celelalte metode de refacere a pielii.

 

Câte ședințe sunt necesare?

Rezultatele pot apărea imediat după primul tratament, dar de obicei acestea sunt raportate la 4-6 săptămâni după tratament. De asemenea, este recomandat ca pacientul să facă 2-3 ședințe pentru a obține rezultate maxime, maxim o ședință pe lună.

Rezultate în urma tratamentului

Rezultatele în urma tratamentului cu Morpheus 8 includ îmbunătățirea vergeturilor, a liniilor adânci și a ridurilor, a porilor măriți la nivelul feței și al gâtului. Acest lucru este posibil prin creșterea producției de colagen și îmbunătățirea tonusului și al texturii pielii.

Completează formularul de contact pentru a programa o consultație sau pentru a adresa o întrebare despre Morpheus: