Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Morpheus8 - Întinerirea Pielii

Timp de citire: 3 minute

Acasa // Articole // Morpheus8 - Întinerirea Pielii

Morpheus8 este un dispozitiv inovator în industria tratamentelor de înfrumusețare, folosit în îndreptarea liniilor fine, a ridurilor, cicatricilor acneice și a tonusului general al pielii. Dispozitivul este destinat zonelor corpului care permit reînnoire subdermică și anume zona feței și cea a gâtului, zona abdominală și cea a spatelui, respectiv cea a picioarelor, genunchilor și a coatelor. 

    Prin stimularea producției de colagen în straturile de sub derm, acesta determină regenerarea blocurilor de construcție ale zonei profunde a pielii, generând un proces natural anti-îmbătrânire. 

    Rezultatele tratamentului sunt vizibile imediat, cu îmbunătățiri constante în timp. Perioada de recuperare necesară după fiecare ședință este minimă, prin urmare pacientele care optează pentru acest tratament își pot continua rutina zilnică aproape fără rabat. În cazul intervențiilor asupra zonei feței, machiajul poate fi aplicat din nou pe suprafața tratată după cca. 1-2 zile de la ultima ședință efectuată. 

Tehnologie fracționată pentru dermul profund

    Efectul benefic pe care energia undelor cu frecvență radio fracționată îl are în tratamente de înfrumusețare de acest tip este dovedit științific. Astfel, tehnologia Morpheus8 combină energia acestor unde cu o matrice cu design special pentru a oferi rezultate rapide și eficiente. 

Aparatul este prevăzut cu 24 de pini izolați ce pătrund controlat în derm, cu ajutorul unui sistem de penetrare programabilă a adâncimii, coagulând grăsimea și contractând țesutul conectiv. În același timp, energia undelor cu frecvență radio fracționată este direcționată în derm și generează o încălzire cumulativă sub-necrotică. Astfel are loc reînnoirea straturilor celor mai adânci ale pielii, regenerarea colagenului și a grăsimilor pielii.

ominiclinic

Beneficiile tratamentului

    Datorită dispunerii fracționate, tratamentul este profund și sigur. Lungimea programabilă a pinilor îl fac potrivit pentru diferite părți ale corpului, iar design-ul aplicatoarelor generează rezultate cu un efect uniform. 

  • Stimulează producția de colagen;

  • Regenerează straturile profunde ale dermului;

  • Generează un proces natural anti-îmbătrânire;

  • Este potrivit pentru toate nuanțele de piele;

  • Are un efect termal minim sau inexistent asupra dermului;

  • Înregistrează un risc minim de hiperpigmentare postinflamatorie (PIH).