Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

ONDA CoolWaves

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // ONDA CoolWaves

Ce este ONDA CoolWaves?

Onda CoolWaves poate deveni micul tău secret pentru o siluetă de invidiat. ONDA este singura tehnologie care folosește microunde CoolWaves ce acționează în profunzimea celulelor adipoase. Acest sistem este foarte eficient deoarece acționează selectiv, doar pe celulele adipoase, rupându-le membrana celulară și dizolvând depozitele adipoase. Un avantaj major al acestei proceduri este reducerea grăsimii print-o metodă non-invazivă. Acest dispozitiv funcționează pe bază de unde electromagnetice dirijate în zona unde se dorește eliminarea grăsimii. Aparatul are și sistem de răcire pentru a calma pielea și a face aceasta procedură sigură si confortabilă.

Cui îi este recomandat tratamentul anticelulitic cu ONDA CoolWaves?

Tratamentul anticelulitic cu ONDA CoolWaves este recomandat tuturor persoanelor ce își doresc un corp tonifiat fără efort sau durere. Acest tratament asigură slăbirea eficientă pe zone, elimină celulita chiar și în stadiile foarte avansate și redau pielii suplețea prin stimularea secreției de colagen. Dacă îți dorești un corp suplu și zvelt, tratamentul anticelulitic cu ONDA CoolWaves te scoate din impas în timp record și cu rezultate spectaculoase.

Cui nu îi este recomandat tratamentul anticelulitic cu ONDA CoolWaves?

Tratamentul anticelulitic cu ONDA CoolWaves este recomandat oricărei persoane deoarece este non-invazivă. Tratamentul se efectuează cu prudență la femeile însărcinate și la persoanele cardiace purtătoare de pacemaker deoarece undele electromagnetice pot interfera cu bateria aparatului. Și la aceste două categorii de persoane, tratamentul se poate efectua dacă medicul curant își dă acordul.

Cum funcționează ONDA CoolWaves și de ce este atât de eficient tratamentul anticelulitic?

Primele două straturi ale pielii, epidermul și dermul conțin multă apă, în timp ce în hipoderm se înmagazinează grăsimea. Undele electromagnetice ONDA vor străbate apa din straturile superioare ale pielii, dar frecvența fiind selectată pentru penetrarea și distrugerea grăsimii, ele vor acționa doar în hipoderm unde aceasta este localizată. Astfel nu se pierde apa din țesut, deci pielea nu va fi deshidratată. Acest tratament de ultimă generație este răspunsul anilor de cercetări în industria cosmetică. Profită acum de tratamentul anticelulitic cu ONDA CoolWaves și uită de „colăceii” atât de inestetici sau de aspectul de „coajă de portocală” al pielii.