Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Oxygen Facial Rejuvenation

Acasa // Oxygen Facial Rejuvenation

Tratamentul de rejuvenare facială cu oxigen hiperbaric permite aplicarea sub presiune a acestuia, împreună cu apa pură și alți nutrienți necesari pielii, cu acțiune în profunzime asupra tenului. Efectele sunt puternice mai ales la nivelul stimulării regenerării celulare și prin îndepărtarea impurităților. În același timp este îmbunătățit și procesul natural de metabolism care asigură circulația sanguina, nutriția, hidratarea și menținerea unui aspect întinerit, radiant. Celulele tale au nevoie de oxigen pentru a rămâne sănătos și hrănit. Tratamentul 'inserează' oxigenul în straturile cele mai profunde ale pielii tale și o face să strălucească.

 

 

Iată câteva dintre avantajele sale:

 

1. Crește producția de colagen

Colagenul este proteina care face ca celulele să se lipească între ele, oferind rezistență și elasticitate pielii tale. Când colagenul slăbește (odată cu vârsta), apar ridurile.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale oxigenului facial este impulsul de colagen pe care îl oferă pielii tale, făcându-l ferm și reducând liniile fine și ridurile.

2. Detoxifică pielea

Tratamentul facial cu oxigen ajută pielea să folosească oxigenul, nutrienții și vitaminele infuzate. Acest lucru stimulează procesul de detoxifiere a pielii tale, anulează efectele poluării, expunerii la soare și fluctuației dietei și ajută la repararea și regenerarea celulelor pielii.

3. Accelerează regenerarea celulelor

Celulele noastre de piele au o durată de viață limitată. Ele mor, iar celulele noi le înlocuiesc. Oxigenul este crucial pentru regenerarea celulelor. Crește rata cu care cresc celulele noi, care, la rândul lor, ajută la vindecarea cicatricilor (de la acnee). Tratamentul cu oxigen oferă o doză suplimentară de oxigen celulelor pielii, ajutând astfel la creșterea mai rapidă a celulelor.

4. Fără efecte secundare

Acest proces este în mod excepțional blând pe pielea ta și nu provoacă niciun fel de reacții adverse, precum iritarea, înroșirea, umflarea, înțepăturile și senzația de arsură. Este potrivit pentru persoanele care au pielea sensibilă și celor care doresc să evite tratamentele chimice de înfrumusețare.

5. Tratează acneea

Acneea se formează atunci când celulele pielii sunt înfundate, prinzând murdăria și uleiurile din ele, determinând extinderea porilor. Tratamentul facial cu oxigen ajută la reducerea porilor și nu lasă pielea ta să acumuleze praf și murdărie. Drept urmare, rămâne strălucitor mai mult timp și veți preveni apariția coșurilor și a punctelor negre.

Completează formularul de contact pentru a programa o ședință:

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.