Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Reducerea mamară și beneficiile acesteia

Timp de citire: 4 minute

Acasa // Articole // Reducerea mamară și beneficiile acesteia

Reducerea mamară poate oferi beneficii semnificative femeilor care doresc sâni mai mici, mai proporționali. Există o serie de motive, atât medicale cât și estetice, pentru care femeile își doresc să se supună acestei intervenții. Oricare ar fi motivul, scopul chirurgului plastician este acela de a oferi pacienților cea mai bună experiență și cele mai bune rezultate posibile.

Prin eliminarea excesului de grăsime, țesut și piele în exces, chirurgul plastician va reuși să reducă dimensiunea sânilor pentru a fi mai proporționali cu propriul corp. Această intervenție chirurgicală a devenit, de-a lungul timpului,  foarte populară în rândul pacienților deoarece reușește să atenueze disconfortul fizic cauzat de mărimea sânilor. 

 

Reducerea mamară este mai mult decât o intervenție cu scop estetic

 

Este important să înțelegem că pentru multe femei, sânii mari sunt mai mult decât o simplă problemă estetică, conducând, în timp, către apariția unor probleme de sănătate. Sânii mari pot provoca disconfort și / sau durere la nivelul umerilor, gâtului și spatelui. Sânii mari pot provoca, de asemenea, erupții cutanate, pot interfera cu anumite activități și chiar pot provoca amorțirea extremităților superioare. În mod obișnuit, sânii voluminoși , la nivelul pieptului ,sunt poziționați mai jos decât în mod ideal iar dimensiunea areolelor poate fi destul de mărită. Ridicarea sânilor și reducerea greutății acestora se combină perfect pentru a ajuta la îmbunătățirea posturii, contribuind și la scăderea tensiunii și presiunii de pe umeri și de la nivelul gâtului. 

 

Ce trebuie să știți despre reducerea mamară ?

 

Este important ca pacienții să înțeleagă că în urma unei intervenții de reducere mamară vor exista cicatrici chirurgicale. De asemenea, este posibilă și o potențială pierdere a sensibilității la nivelul areolelor sau a capacității de a alăpta la o dată ulterioară. Chirurgul plastician va discuta și va expune toate detaliile pre și postoperatorii, precum și implicațiile directe ale acestei intervenții în cadrul consultației inițiale. 

Comunicarea deschisă este importantă pentru a obține cel mai bun rezultat posibil. Asigurați-vă că puneți întrebări și menționați orice îngrijorare pe care o puteți avea cu privire la procedura de reducere mamară și fiți pregătiți să discutați despre obiectivele dvs. Chirurgii plasticieni au posibilitatea de a modifica procedura standard, adaptând-o pentru fiecare pacient în vederea optimizării rezultatului experienței dvs. chirurgicale.


 

Rezultatele unei operații de reducere mamară 

 

Satisfacția pacientului după efectuarea acestei intervenții este remarcabil de mare, iar rezultatele sunt de lungă durată. În plus, majoritatea femeilor care sunt supuse procedurii la o vârstă mai înaintată raportează că regretul lor major este că nu au efectuat operația de reducere mai devreme. Dacă dvs. credeți că o reducere mamara ar putea fi potrivită , asigurați-vă o intalnire cu un chirurg plastician certificat în vederea efectuării unei examinări medicale de specialitate. Luați în calcul și reconsiderați toate activitățile, precum și stilurile vestimentare de care v-ați putea bucura odată ce dimensiunea și poziționare sânilor dvs. se vor combina armonios cu restul corpului. 

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.