Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Rejuvenarea cu Dermal Infusion

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // Rejuvenarea cu Dermal Infusion

Ce este Dermal Infusion

Dermal Infusion este un tratament non-invaziv pentru orice suprafață a corpului, care are la bază o tehnologie americană patentată și acționează în scopul exfolierii celulelor deteriorate. Tratamentul are o eficiență dovedită și acționează asupra unei arii semnificative de probleme ale pielii.

Asupra căror probleme acționează tratamentul Dermal Infusion?

Dintre problemele asupra cărora acționează tratamentul Dermal Infusion amintim: acneea, probleme cu nivelul de hidratare al pielii, liniile și ridurile fine, porii măriți specifici tenului gras, hiperpigmentarea sau textura neuniformă a tenului.

Cum acționează tratamentul Dermal Infusion?

Tratamentul Dermal Infusion acționează în 3 pași cu rezultate de durată asupra pielii. Vorbim de exfoliere, extracție și infuzare. Prima etapă, aceea a exfolierii, presupune îndepărtarea celulelor moarte într-un mod delicat. În etapa a doua are loc extracția, adică un tratament de curățare în profunzime, care acționează inclusiv în interiorul porilor. În final, infuzarea semnifică livrarea și infuzarea adâncă a soluțiilor profesionale.

Soluții pentru întreg corpul

Exact așa cum menționam mai sus, Dermal Infusion este un tratament potrivit pentru orice suprafață a corpului, nu doar pentru pielea feței, putând acționa la nivelul unor probleme precum vergeturile de pe sâni și abdomen, celulita la nivelul coapselor, pielea cu linii fine sau cu pete solare la nivelul decolteului, mâini sau tălpi cu zone de piele uscate sau crăpate.

Avantaje ale rejuvenării cu Dermal Infusion

Printre cele mai importante beneficii ale Dermal Infusion ar fi compatibilitatea sa cu toate tipurile de piele și faptul că acesta nu necesită perioadă de recuperare. Mai menționăm și faptul că Dermal Infusion acționează inclusiv la nivelul zonelor sensibile din jurul buzelor și ochilor sau faptul că tratamentul oferă un nivel de volumizare cu până la 70% mai mare.

Costuri și stabilirea numărului de ședințe necesare

Pentru ca efectul obținut în urma ședințelor cu Dermal Infusion să fie unul de durată, sunt necesare ședințe periodice de tratament. Costul unei ședințe este de 450 de lei, iar numărul acestora va fi stabilit în funcție de rezultatele dorite.