PROGRAMARE

Scapă de transpirația excesivă printr-un tratament minim invaziv

 Transpirația este mecanismul natural al organismului prin care acesta își controlează temperatura optimă interioară. Cu toate aceastea, procesul poate deveni supărător sau chiar jenenat atunci când efectele sunt vizibile pentru cei din jur, în cazul transpirației excesive.

Cauzele transpirației excesive

     În mod fiziologic, medicii specialiști sunt de părere că hiperhidroza poate fi provocată pe de o parte de căldura excesivă, iar pe de altă parte de emoții puternice. Există însă și posibilitatea ca această afecțiune să fie cauzată și de unele boli specifice cum este cazul diabetului. Pentru a scăpa de disconfortul hainelor umede sau a mirosului neplăcut, există un tratament minim invaziv care poate soluționa rapid această problemă fiziologică.

 

Tratament pentru transpirația excesivă

    Tratamentul minim invaziv care rezolvă problema transpirației excesive sau hiperhidroza este reprezentat de injectarea locală a toxinei botulinice, cunoscută în mod popular sub denumirea de „botox”. După această procedură terapeutică, transpirația se va reduce până la dispariție pentru o perioadă de până la 6-9 luni. Din acest motiv, pacienții care se confruntă cu hiperhidroza aleg să repete această intervenție de 2 ori pe an.

Cum se desfășoară tratamentul?

      Întreaga procedură a tratamentului se desfășoară în cabinetul medicului specialist, sub anestezie locală în funcție de sensibilitatea fiecărui pacient. Printr-un ac foarte subțire, toxina botulinică se injectează în mai multe puncte de la nivelul axilei, având astfel rolul unui scut între terminațiile nervoase și glandele sudoripare. Este important de știut faptul că această intervenție poate fi efectuată și în alte zone ale corpului afectate de această problemă, cum ar fi la nivelul palmelor sau al tălpilor.

      Astfel, dacă ești în căutarea unui tratament sigur și rapid care să te scape de neplăcerile cauzate de transpirația excesivă, indiferent de momentul anului, atunci injectarea toxinei botulinice este soluția de care ai nevoie. Întreaga procedură nu presupune durere sau efecte adverse după intervenție, ci doar mai mult confort pentru tine, dacă ești afectat de hiperhidroză.

    Consultă medicul specialist, și descoperă procedura care ți se potrivește pentru oprirea transpirației excesive. Scapă de complexele care îți îngreunează viața socială și bucură-te din nou de lucrurile care îți fac plăcere fără constrângeri!

 

Completează formularul de contact pentru a programa o consultație cu Doctor Theodor Motruc sau pentru a adresa o întrebare despre Hiperhidroză:

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri va puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.


ominiclinic