Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Slabire localizata nechirurgicala cu ONDA CoolWaves

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // Slabire localizata nechirurgicala cu ONDA CoolWaves

Ce este slăbirea localizată cu ONDA CoolWaves?

Slăbirea localizată nechirurgicală cu ONDA CoolWaves are ca scop micșorarea depozitelor de grăsime localizate, într-un mod controlat și uniform. Energia emisă de aparat ajunge în profunzime prin membrana celulelor grase subcutantate. ONDA CoolWaves este în același timp o metodă extrem de sigură, eficientă și non-invazivă.

Rezultate în urma slăbirii localizate cu ONDA CoolWaves

Tratamentul aduce rezultate vizibile mai ales în ceea ce privește fermitatea pielii, țintind în mod eficient țesutul conjuctiv dintre celulele adipoase pentru a reduce depozitele de grăsime.

Motive pentru a alege ONDA CoolWaves pentru remodelarea corporală nechirurgicală

Când spunem ”ONDA CoolWaves” spunem cea mai bună tehnologie non-invazivă de remodelare corporală, aceasta primind chiar trofeul Anti-Aging & Beauty la nivel internațional, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Cum funcționează tehnologia ONDA CoolWaves?

ONDA CoolWaves funționează prin emiterea de microunde la o frecvență de 2.45 GHz (frecvența care este cel mai bine absorbită), pentru a obține cele mai spectaculoase rezultate. Acestea vizează selectiv celulele adipoase, iar astfel sunt reduse depozitele de grăsime într-un mod sigur și non-invaziv. Datorită distribuției de energie emisă, crește nivelul de fermitate a pielii prin stimularea neocolgenezei. Device-ul este prevăzut și cu un sistem de răcire integrat, care asigură confortul pielii pe durata tratamentului. Ce se întâmplă de fapt este că dermul este răcit pentru a echilibra căldura emisă de microunde. În acest fel ne asigurăm și că efectele secundare vor fi minime, reușind să asigirăm un confort sporit pacienților.

Zonele de aplicare ale Onda CoolWaves și numărul de ședințe necesare

Când vorbim de cele mai vizate zone de acțiune ale Onda CoolWaves, ne referim la șolduri, coapse, fese sau genunchi, însă trebuie menționat aici că indiferent de zona în cauză, medicii recomandă 4-5 ședințe de tratament pentru obținerea unui rezultat optim.