Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

SVF - Rejuvenare Completă

Timp de citire: 3 minute

Acasa // Articole // SVF - Rejuvenare Completă

Ce este SVF?

SVF (Stromal Vascular Fraction) este un tratament modern în cadrul căruia se recoltează și se folosesc celulele regenerative ale pacientului pentru o rejuvenare completă. Mai mult, în tratamentul SVF, folosindu-se propriile celule regenerative, nu pot apărea reacții alergice și poate fi utilizat pentru a trata aproape orice zonă a corpului fără riscuri de reacții adverse.

Etapele tratamentului

Inițial este necesară efectuarea unei liposucții dintr-o zona stabilită împreună cu medicului care va efectua tratamentul, de obicei abdomen, talie sau coapse. În funcție de zona pentru care se realizează rejuvenarea, se recoltează minim 15 ml de țesut adipos, urmând ca acesta să fie utilizat pentru separarea celulelor regenerative.

Pentru izolarea celulelor regenerative, țesutul adipos este supus unui proces de centrifugare, în urma căruia acestea sunt concentrate într-un volum mai mic de substanță.

Țesutul adipos rezultat în urma procesului de centrifugare este injectat în zona prestabilită pentru rejuvenare, cu scopul de a stimula propriile procese de regenerare ale organismului. Celulele injectate dețin diferite funcții, cele urmărite in acest proces fiind întinerirea pielii prin procesele de remodelare ale țesutului și susținerea alimentării cu sânge în zona tratată. De asemenea, în combinație cu lipofillingul, celulele regenerative pot susține îmbunătățirea volumului pentru rezultate de lungă durată.

 

Beneficiile Tratamentului SVF

Minim Invaziv:

Tratamentul SVF este un proces minim invaziv, celulele regenerative obținute în urma recoltării sunt pur și simplu injectate în zona vizată.

Rapid:

Deoarece este un proces minim invaziv, tratamentul poate dura până la 60 minute, timp în care este efectuată recoltarea și procesarea țesutului adipos.

Complet Natural

Corpul pacientului produce în mod natural celulele regenerative recoltate. Fiecare tratament este formulat folosind țesut adipos din corpul pacientului, acest lucru înseamnă că nu există nicio șansă de infecție sau respingere a tratamentului.

Rezultate în urma tratamentului

Majoritatea pacienților aleg tratamentul cu celule regenerative pentru rejuvenare facială, lipofilling, tratarea cicatricelor sau a rănilor.

În urma injectării propriului țesut adipos, elasticitatea și densitatea pielii sunt îmbunătățite semnificativ, iar primele rezultate pot apărea imediat după tratament, dar de obicei sunt raportate la câteva săptămâni.