Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Terapia PRP (Terapia Vampir)

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // Terapia PRP (Terapia Vampir)

Ce este Terapia PRP?

Terapia PRP este un tratament de întinerire care folosește propriul sânge pentru a stimula producția de colagen și migrarea celulelor, permițând eliminarea liniilor, a pliurilor și a ridurilor.

Rezultatele terapiei cu PRP au aspect natural, subtil și pot dura între 18-24 de luni. Mai mult, PRP este minim invaziv, nu are risc de reacție alergică și poate fi utilizat pentru a trata aproape orice zonă a corpului fără riscul de reacții adverse, ceea ce îl face ideal pentru pacienții care nu își doresc intervenții invazive.

Etapele terapiei PRP

Inițial este necesară recoltarea unei cantități mici de sânge, de aproximativ 30 de ml de la pacient, care este supusă unui proces de centrifugare. În procesul de centrifugare sunt separate trombocitele de celelalte componente ale sângelui, urmat de concentrarea acestora și includerea lor într-un volum mai mic de sânge.

Sângele obținut în urma procesului de centrifugare este injectat în zonele dorite, fără a fi necesară anestezie specială. În unele cazuri se poate opta pentru folosirea preparatelor anestezice locale, în scopul combaterii durerii locale. Trombocitele injectate în zonele vizate ale pielii formează un mediu care ajută la creșterea colagenului, regenerează țesuturile și fac pielea netedă și strânsă. De asemenea, PRP-ul înmoaie ridurile face textura pielii mult mai fină și îi oferă un aspect tineresc.

 

Beneficiile Tratamentului PRP de rejuvenare a pielii.

Minim Invaziv:

Tratamentul PRP sau terapia vampir este un proces minim invaziv, plasma bogată în trombocite este pur și simplu injectată în zona vizată cu un ac subțire.

Rapid:

Deoarece este un proces minim invaziv, tratamentul poate dura uneori mai puțin de 30 de minute.

De lungă durată

Procesul este unul de lungă durată, iar pentru rezultate optime, se pot recomanda trei sau patru tratamente, după care beneficiile vor continua să fie vizibile până la 18 luni sau mai mult.

Complet Natural

Corpul pacientului produce în mod natural ingredientele necesare pentru întinerirea pielii. Fiecare tratament este formulat folosind sânge propriu. Acest lucru înseamnă că nu există nicio șansă de reacție alergică, infecție sau respingere a tratamentului. (Nu stiu daca sa modifici partea asta, dar eu nu as spune ca nu exista chiar “nicio sansa”, m-as exprima mai degraba “exista riscuri minime de...”)

Rezultate

După injectarea sângelui, organismul începe să producă colagen natural în zona afectată, iar rezultatele sunt observate în primele săptămâni după tratament.