PROGRAMARE

Tratamentul redensity II. Estomparea cearcanelor

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // Tratamentul redensity II. Estomparea cearcanelor

Ce sunt cearcănele.

Pe scurt despre posibile cauze ale apariţiei acestora

În timp ce pentru majoritatea persoanelor cearcănele reprezintă o problemă trecătoare, apărând cel mai des în urma lipsei de odihnă, alte persoane se confruntă permanent cu cearcănele, care pot trăda inclusiv lipsa anumitor vitamine şi minerale din organism sau chiar a anumitor afecţiuni.

În general, cearcănele apar în jurul vârstei de 30 de ani, pentru că odată cu înaintarea în vârstă pielea îşi pierde din fermitate şi ţesutul adipos se retrage, ceea ce duce la pierderea volumului şi apariţia depresiunilor cutanate. Prin urmare, zona infraorbitală se adânceşte, capătă pigmentaţie, iar tenul începe să aibă un aspect trist şi obosit.

Fie că vorim despre această problemă ca fiind una ereditară, ca una la nivel endocrinologic, ca una rezultată în lipsa anumitor substanţe necesare organismului sau pur şi simplu de apariţia cearcănelor ca pas natural în procesul de îmbătrânire, cert este că acestea au un mare impact asupra aspectului feţei şi, din aceast motiv, numeroşi pacienţi ajung la medic pentru efectuarea tratamentelor de estompare a cearcănelor.

Tratamentul Redensity II.

Un mod excelent de estompare a cearcănelor

Redensity II de la Teosyal este un gel injectabil cu proprietăţi unice, special creat pentru problema cearcănelor şi a pungilor de sub ochi. Gama specială de fillere cu acid hialuronic ajută atât la corectarea şanţului lacrimal, cât şi la ridurilor periorbitale, fără a exercita nici un fel de presiune asupra ţesutului ocular. Pentru că acest tratament acţionează asemeni unui lifting nechirurgical al pleoapei inferioare, uneori poate chiar substitui soluţia chirurgicală de lipofilling cu grăsime proprie. Tratamentul are o perioadă de acţionare de aproximativ un an de la aplicare, iar în acest timp pielea îşi ia aminoacizii, antioxidanţii şi vitaminele necesare pentru o corectare a aspectului cearcănelor cât mai naturală posibil.