Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Trei metode populare de remodelare / reconturare pentru bărbați

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // Trei metode populare de remodelare / reconturare pentru bărbați

Odată cu înaintarea în vârstă, atât pielea cât și țesuturile își pierd elasticitatea. Acest lucru va afecta negativ aspectul facial și corporal, determinând o creștere a laxității pielii. În cazul bărbaților, acest aspect se manifestă preponderent la nivelul abdomenului, pieptului și conturului facial.

Chirurgia plastică dispune de o gamă variată de tehnici moderne și sigure de abordare, înregistrând progrese uriașe în întârzierea procesului de îmbătrânire, reducerea grăsimii în exces sau strângerea pielii.

Un prim pas important în luarea unei decizii cu privire la efectuarea oricărei proceduri estetice este evaluarea pacientului de către un chirurg estetician. În urma unei examinări medicale de specialitate și a unei discuții cu medicul, pacientul își va putea alcătui propriul plan de informații și combatere a nemulțumirilor sale prin intermediul mijloacelor de care dispune. Totodată, acesta consultație inițială îl va ajuta să înțeleagă mai bine implicațiile fiecărei proceduri.

Conturarea / remodelare abdomenului

Abdomenul reprezintă una dintre principalele zone de interes la nivel corporal în rândul bărbaților. Bărbații care își doresc un abdomen plat, sculptat abordează liposucția, aceasta fiind cea mai eficientă soluție pentru înlăturarea depozitelor de grăsime de la acest nivel. Pe lângă eliminarea grăsimii în exces, liposucția permite și o reconturare la nivelul flancurilor.

De asemenea, radiofrecvența poate fi utilizată ca o modalitate adițională de reconturare, aceasta având rolul de strângere a pielii .

Remodelarea pieptului

A doua cea mai populară zonă de remodelare pentru bărbați este pieptul. O dezvoltare excesivă a sânilor, însoțită de o acumulare excesivă de grăsime are ca principală modalitate de soluționare o intervenție chirurgicală de liposucție localizată și excizie a glandei. Această intervenție poate fi efectuată, în condiții de siguranță, cu anestezie locală și timp minim de recuperare.

Reconturarea mandibulară

Această procedură folosește tratamentul injectabil cu acid hialuronic în vederea îmbunătățirii aspectului facial. Tratamentul injectabil are rolul de a redefini conturul mandibular și de a reda fermitate bărbiei.

Acumularea de grăsime la nivelul gâtului sau a bărbiei determină, de cele mai multe ori, apariția unor complexe estetice. Utilizarea unui tratament injectabil, precum PB Serum poate ajuta la dizolvarea excesului de grăsime de la nivelul bărbiei. În cazul pacienților cu o cantitate mai mare de grăsime, cel mai probabil, liposucția va ramane cea mai bună opțiune.

Dacă este necesară și o strângere a pielii, această procedura poate fi combinată cu radiofrecvența.

O bună comunicare între pacient și chirurgul plastician este esențială în planificarea oricărei proceduri/ intervenții de remodelare corporală. Pacientul trebuie să aibă așteptări realiste, ținând cont de vârstă, starea de sănătate și stilul de viata. Fie ca vorbim despre proceduri chirurgicale sau nechirurgicale, o dietă echilibrată și practicarea exercițiilor fizice vor reprezenta puncte cheie în menținerea rezultatelor procedurilor pe termen lung.

Întreaga noastră listă de prețuri, actualizată, poate fi accesată aici: https://www.ominiclinic.ro/preturi.html