Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Volumetrie facială cu acid hialuronic

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // Volumetrie facială cu acid hialuronic

Volumetria facială cu acid hialuronic este o tehnică abordată de către medicii esteticieni pentru a oferi structură și volum feței. Prin introducerea unei terminologii specifice și a unor șabloane, scopul acestui tratament este obținerea unor planuri standardizate, sigure, care oferă o percepție realistă asupra complexității chipului.

Cum putem obține o revolumizare facială?

Atunci cand ne privim în oglindă, ne dorim să vedem cea mai bună versiune a noastră. Cu o experiență clinică de peste 25 ani în domeniul esteticii medicale, Dr. Mauricio de Maio, a dezvoltat MD Codes ™ : un sistem prezentat simplu și prietenos pentru a ghida utilizarea injectabilelor în estetica medicală. Concepute în 2015, MD Codes ™ reprezintă o serie de schițe cu zone precise de injectare la nivel facial: astfel, fața este împărțită în 13 zone în care fiecare cod este reprezentat de o serie de litere, cifre, poziții ale cifrelor, culoare și tehnică de distribuire a acidului hialuronic. A fost prima dată când tratamentele de umplere au fost dezvoltate pentru a combina strategic diferite zone de injectare pentru a obține efecte directe și indirecte, oferind volum și structură feței. Obiectivul a fost realizarea unui facelift nechirurgical, fără cicatrici și perioadă de recuperare.

Care este cea mai bună opțiune pentru redefinirea și volumizarea feței?

Una dintre metodele nechirurgicale preferate de către medicii esteticieni este : THE 7/9 POINT-SHAPE. Această combinație va ridica obrajii,va evidenția unghiul mandibular și va defini linia maxilarului. Pentru femei sunt necesare 7 puncte de injectare, iar pentru bărbați, se mai pot adăuga încă 2 puncte pentru a accentua trăsăturile masculine. Tratamentul injectabil cu acid hialuronic se poate efectua în următoarele zone:

- obraz

- pentru ridicarea și redefinirea arcului zigomatic

- unghiul maxilarului și a ramurii sale ascendente

- de-a lungul liniei maxilarului

- zona bărbiei

Câte ședințe sunt necesare pentru a vedea rezultatele?

THE 7/9 POINT- SHAPE se desfășoară într-o singură sesiune, iar rezultatele sunt vizibile imediat după injectare.Tipul de acid hialuronic utilizat variază în funcție de zona de injecție : în obraji vom folosi Juvederm VOLUMA, iar pentru maxilar și bărbie vom folosi Juvederm VOLUX.

Pomeții înalți, o mandibulă bine definită și o bărbie fermă sunt rezultatele pe care le puteți obține de la acest protocol.

Volumetria facială a introdus și conceptul atributelor emoționale. Pe lângă tratarea zonelor cu probleme sau deficit de volum, pacienților le este solicitată identificarea a ceea ce își doresc să obțină în urma acestui tratament. Atributele emoționale ne învață că un chip odihnit poate ascunde mesaje sau emoții care nu se reflectă decât în subconștientul pacientului. O discuție clară și obiectivă cu medicul estetician este cheia către identificarea nevoilor fiecărui pacient.

Acest sistem de remodelare facială este cea mai potrivită opțiune pentru cei care nu își doresc să apeleze la proceduri chirurgicale, fiind cea mai folositoare “unealtă” atât pentru femei,cât și pentru bărbați; restaurarea fermității, a volumului facial și a contururilor feței fiind de lungă durată.

O armonie la nivel facial, ca rezultat al utilizării tratamentelor injectabile cu acid hialuronic, va determina , la rândul ei, o schimbare a percepției despre sine.

Întreaga noastră listă de prețuri pentru tratamentele injectabile, o regăsiți aici : https://www.ominiestetica.ro/preturi.html#id19