Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Beneficiile tratamentului Onda Coolwaves

Timp de citire: 4 minute

Acasa // Articole // Beneficiile tratamentului Onda Coolwaves

Beneficiile principale ale tratamentului Onda Coolwaves sunt reprezentate de către efectele acțiunii emisiei de microunde asupra țesutului adipos.

Ce este Onda Coolwaves?

Onda Coolwaves este cel mai recent tratament permanent de reducere a grăsimilor din categoria tratamentelor de estetică medicală non-invazivă. 

 

Coolwaves ™ se referă la microundele speciale care vizează selectiv celulele de grăsime și reduc depozitele de grăsime localizate într-un mod sigur, eficient și non-invaziv. Microundele Onda Coolwaves ™ sunt emise într-o manieră controlată, concentrând energia numai acolo unde este nevoie.

Dispozitivul inteligent include un sistem de răcire a pielii de înaltă tehnologie, care răcește pielea, echilibrand căldura emisă de microunde. Acest lucru protejează pielea și asigură confortul total al pacientului, reducând în același timp riscurile, inflamațiile și efectele secundare. 

 

Ce probleme pot trata cu ajutorul acestui tratament ?

Onda Coolwaves vizează 3 aspecte principale :

-  celulele adipoase

-  celulita 

-  laxitatea pielii

 

Tratamentul dispune de 3 programe care pot trata aceste aspecte:

1. Slăbire localizată - depozitele de grăsime localizate fac referire la o acumulare crescută de celule grase la nivelul șoldurilor, feselor, coapselor și a feței mediale a genunchiului. Acestea tind să nu cedeze la exerciții fizice și dietă. 

2. Tratament pentru celulită - acumulare de grăsimi care oferă aspectul de “ coajă de portocală “ Onda Coolwaves ™ țintește eficient țesutul conjunctiv dintre celulele grase, distrugând,astfel, chiar și celulita în stadiu avansat.

3. Strângerea pielii -  laxitatea pielii apare atunci când există o relaxare a țesuturilor dermo-epidermice și a stratului subcutanat ca urmare a:  

- hipotrofiei de masă musculară -  atunci când există dezechilibre alimentare și o activitate fizică insuficientă 

- reducerea componentelor elasto-colagenice dermice – apare, de obicei, din cauza îmbătrânirii și expunerii la soare

- reducerea cantitativă a țesutului adipos

 

Care sunt principalele beneficii oferite?

Remodelarea corporală cu ajutorul acestui  tratament este complet nedureroasă și confortabilă. Acest lucru se datorează faptului că doar 20% din energie rămâne în derm, iar căldura produsă este contrabalansată de un sistem avansat de răcire. Restul de 80% din energia generată pătrunde direct către stratul de grăsime.

Acțiunea microundelor este profundă și țintită, fără a deteriora pielea și componentele acesteia : microundele la 2,45 GHz sunt absorbite în special de celulele adipoase.

Cele două dispozitive de acționare inteligentă, „Deep” și „Shallow”, emit microundele la diverse adâncimi pentru o adaptare și modulare perfectă pentru pacient, pentru tipul de tratament și pentru zona care urmează a fi tratată.

Ghidate de câmpuri electromagnetice, acestea pătrund în stratul profund al țesutului adipos subcutanat, fără a supraîncălzi  sau a dispersa energie în țesut. Sistemul de răcire integrat (5 ° C) va asigura confortul total al pacientului. Onda Coolwaves este adaptat pentru o reducere selectivă și orientată a țesutului adipos, astfel încât să se muleze pe orice zonă a corpului: abdomen, coapse, șolduri, brațe sau linia din jurul sutienului pentru a elimina pliurile atât de inconfortabile și vizibile. Odată cu stimularea creării suplimentare de colagen nou, pielea va fi mai netedă și mai fermă.

Cât de repede pot observa rezultatele și câte ședințe sunt necesare?

Rezultatele Onda Coolwaves sunt vizibile imediat, însă, pentru optimizarea acestora și remodelarea corporală a zonelor de interes, vă recomandăm efectuarea un tratament al zonei alese la fiecare două săptămâni. O ședință durează aproximativ între 20-45 minute (în funcție de zona tratată) și nu are efecte secundare.

Prețurile sunt disponibile atat per zona și per ședință, cât sub forma unor pachete promoționale. Întreaga noastră listă de prețuri,actualizată, o regăsiți aici :

https://www.ominiclinic.ro/eliminarea-celulitei-cu-onda-coolwaves-iasi-53.html