Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Rejuvenarea cu Acid Hialuronic

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // Rejuvenarea cu Acid Hialuronic

 

Ce reprezintă

Rejuvenarea cu acid hialuronic este metoda de umplere a ridurilor fine, dar și a celor mai profunde pentru a reface volumul pielii din jurul ochilor. Metoda mai poate fi folosită și pentru redefinirea buzelor sau ca tratament de corecție a cicatricilor cauzate de acneea severă.

Din cauza factorilor externi, dar și a faptului că pielea din jurul ochilor este foarte subțire, aceasta poate căpăta un aspect neplăcut mai repede decât alte zone ale corpului. Pentru că tenul este una dintre cele mai expuse zone ale corpului, aspectul neplăcut al  zonei din jurul ochilor poate afecta fizionomia și produce reale probleme legate de încrederea în sine.

Cum ajută injectarea de acid hialuronic

În funcție de nevoile fiecărui pacient în parte și starea tenului acestuia, se va decide care tip de tratament este mai potrivit. Majoritatea pacienților apelează la injectarea acidului hialuronic în zonele cu probleme.

Rejuvenarea cu acid hialuronic acționează prin creșterea considerabilă a nivelului de hidratare a tenului, ceea ce ajută la diminuarea ridurilor.

De ce acid hialuronic

De-a lungul timpului, acidul hialuronic, numit și hyaluronan sau hialuronat, a fost cunoscut pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire. Acesta este un carbohidrat care se găseşte în mod natural în organismul uman, mai ales în cartilaje şi în piele. Propietăție lui hidratante și, respectiv, anti-îmbătrânire, se datorează faptului că acesta poate reține cantități foarte mari de apă. Tocmai datorită faptului că este o substanță naturală, acidul hialuronoc asigură o reacție pozitivă a pielii, în comparație cu o substanță sintetică.

Ce trebuie să știți despre rejuvenarea cu acid hialuronic

Medicul va stabili un plan de tratament personalizat în funcție de nevoile fiecărui pacient în parte. Procedura de rejuvenare cu acid hialuronic este nedureroasă, iar în funcție de particularitățile pielii fiecărui pacient în parte poate avea rezultate de până la 9 luni.