Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Tot ce trebuie să ştii despre tipurile de implanturi mamare

 

Odată cu evoluția popularității chirurgiei estetice, operațiile de mărire a sânilor au devenit cel mai frecvent motiv pentru care femeile intră în cabinetele chirurgilor plasticieni. Fie că vorbim de implanturile mamare în scop estetic sau de cele în scop medical (reconstrucția sânilor după mastectomie), operația durează aproximtaiv două ore şi se realizează sub anestezie generală.

Există trei tipuri de implanturi mamare, iar ceea ce le diferențiază este materialul din care sunt acestea confecționate.

Putem vorbi, astfel, de implanturi cu silicon (care sunt, totodată şi cele mai populare), implanturi cu ser fiziologic şi de cele mixte, care au în componenţă atât silicon, cât şi ser fiziologic.

Deşi decizia se ia împreună cu medicul plastician, după ce au fost luate în calcul avantajele, dezavantajele şi riscurile pentru fiecare în parte, sunt câteva aspecte de care ar trebui să se ţină cont.

Atunci când vorbim de implanturile cu silicon, vorbim de senzația unei glande mamare naturale. Acestea conțin un gel siliconic şi un înveliş siliconic. Acestea sunt folosite în cadrul OMINI Clinic, datorită gradului de siguranță ridicat și a eficienței dovedite.

Când vine vorba, însă, de implanturile cu ser fiziologic, aducem în discuţie avantajul unui aspect natural şi a unei texturi flexibile.

Pentru că nu trebuie ignorate nici părţile mai puţin plăcute ale intervenţiei, amintim aici că implanturile mamare îmbunătăţesc considerabil stima de sine, atunci când așteptările sunt realiste și discutate împreună  cu medicul chirurg, deși perioada de recuperare vă poate împiedica să reveniți imediat la viața cotidiană, operaţia este una cu un grad de siguranţă foarte ridicat, iar rezultatele sunt de lungă durată.

Este important de ştiut că implanturile mamare se recomandă persoanelor cu sânii mici, cu probleme estetice la nivelul sânilor în urma procesului de alăptare sau a unei cure de slăbire drastice, dar şi acelor pesoane  care doresc pur si simplu o echilibrare a unei eventuale asimetrii.

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.