Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

MACS LIFT - liftingul facial cu cicatrici minime

Timp de citire: 2 minute

Acasa // Articole // MACS LIFT - liftingul facial cu cicatrici minime

MACS LIFT și factorii de îmbătrânire a pielii

Odată cu înaintarea în vârstă, ridurile și pliurile se accentuează pentru că are loc slăbirea formațiunilor musculare ale feței. Dintre metodele de lifting facial, MACS reprezintă o procedură sigură și de durată, care presupune minimum de cicatrici. Acest lucru se întâmplă pentru că întrega tensiune este subcutanată, neexistând nicio tracțiune pe piele. Astfel, zone precum gâtul sau bărbia sunt corectate la nivel subcutanat, eliminându-se o cantitate mică de piele.

Datorită faptului că tensiunea se aplică vertical și nu orizontal, metoda promite un aspect natural și de lungă durată.

Cum se efectuează MACS LIFT

Deși spuneam că rezultatele în urma MACS LIFT sunt uimitoare, trebuie să știți că procedura necesită spitalizare de o noapte și se realizează sub anestezie generală. Practic, se începe cu o incizie în zona feței, lângă ureche, care se extinde în spatele acesteia. Surplusul de piele este apoi excizat. În cadrul procedurii de MACS LIFT se poate folosi o incizie mai scurtă și o subminare mai limitată.

Procedura poate fi corelată cu altele de întreținere a feței pentru un efect și mai spectaculos. Printre acestea se pot număra blefaroplastia superioară și inferioară a pleoapelor, injectarea cu grăsime proprie sau orice alte proceduri de estetică care pot fi realizate sub efectul anesteziei locale.

Rezultate în urma MACS LIFT

Pe lângă diminuarea ridurilor, MACS LIFT promite rezultate de durată precum un ten mult mai luminos și radiant, o piele tonifiată, fără zone lăsate.

Recuperarea în urma MACS LIFT

Pentru că în urma operației poate persista senzația disconfort, amorțeală sau dureri moderate, este necesar ca pacientul să se afle sub supraveghere medicală. Firele sunt scoase la aproximativ 9 zile de la efectuarea intervenției, iar pacienții sunt sfătuiți să evite fumatul și expunerea la soare și la temperaturi scăzute sau vânt în perioada imediat post-operatorie.