PROGRAMARE

Top 5 nemultumiri ale femeilor cu sani prea mari

Marimea sanilor tai iti poate influenta considerabil modul in care iti desfasori viata, in care te imbraci, in care te simti bine cu propria ta persoana.

Cele mai multe femei isi doresc sani mai mari, mai fermi si mai frumosi, dar sunt si cele care, avand sanii prea mari in raport cu restul corpului, si-ar dori sani mai mici si mai ridicati. Dorinta de a avea sani mai mici deriva din aspecte sociale, medicale, emotionale si adesea o operatie estetica de reductie a sanilor este singura optiune pentru a te simti bine in pielea ta.

Prinicipalele probleme ale femeilor cu sani mari, grei si lasati sunt legate de imbracaminte, dureri, disconfort si apreciere de sine, pornind de la care am adunat top 5 motive pentru care femeile nu sunt multumite de sanii lor mari.

1. Gasesti greu un sutien si frumos, si pe marimea ta, care sa nu ii faca sa para si mai mari

Multe din produsele de lenjerie intima au efect de push-up sau straturi de burete mult prea pline tocmai pentru femeile cu sani mai mici. In sutienele fara burete, sustinerea necesara unor sani mari lipseste si evidentiaza aspectul lasat. In plus, alegerea unui sutien te poate intrista cand cele mai frumoase modele au bretele si materiale prea subtiri pentru a-ti sustine sanii mari.

2. Nu poti purta orice, risti sa iesi in evidenta negativ

Desi femeile cu sanii mari natural sunt deseori invidiate, alegerea unei bluze sau unei rochii se dovedeste a fi o provocare atunci cand proportiile nu sunt echilibrate cu restul corpului. Atragi atentii nedorite cand tu doar vrei sa te simti bine intr-o bluza decoltata sau mai mulata. Aceeasi bluza in care prietena ta cu sani mici arata bine, dar nu provocator.

3. Iritatiile pielii sunt deranjante

Bretelele stranse ale sutienului cu scopul de a mentine ridicati sanii mari si grei lasa urme in piele si roseli inestetice. In mod similar, pielea de sub san se irita de la contactul permanent si este greu de intretinut, iar cea de pe sani se intinde si se pot forma vergeturi.

4. Porti sutien in permanenta

Chiar daca ti-ai dori sa iti poti lasa sanii “sa respire”, nu poti purta bluze fara sutien sau foarte transparente pentru ca este inestetic si incomod. Si chiar daca visezi la o rochie cu bretele subtiri sau fara umeri, nu o vei purta pentru ca sutienul va fi la vedere.

5. Te confrunti cu dureri legate de sanii prea mari

Sanii prea mari sunt adesea durerosi mai ales seara, cand renunti la sutien, si in special in perioadele menstruale cand ii simti si mai umflati decat de obicei. Si durerile de spate sunt mai intense atunci cand sanii grei creeaza o tensiune si asupra coloanei (gravitatia lucreaza impotriva ta).


ominiclinic