Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Manifest pentru armonie și feminitate - inspirat de comunitate

Un ghid pentru femei informate.

Manifest pentru armonie și feminitate are toate informațiile necesare pentru pacientele care își doresc să intervină cu modificări estetice chirurgicale la nivelul sânilor. Complet, dar în același timp și ușor de parcurs, ghidul prezintă informații corecte și sigure despre intervențiile mamare și se adresează atât pacientelor care au trecut deja printr-o procedură de modificare a sânilor, cât și pentru femeile care iau în considerare să apeleze la o operație de chirurgie estetică a sânilor și nu au mai avut această experiență.

Susținem alegerile pentru frumusețe ale femeilor care ajung în clinică și le ajutăm să să ia decizii care să ducă la rezultatele pe care și le doresc. Iar ghidul „Manifest pentru armonie și feminitate” este primul pas în această incursiune - începem cu informarea corectă și transparentă.

„Manifest pentru armonie și feminitate” - în pas cu ultimele tendințe din chirurgia estetică

Cererea din ce în ce mai mare pentru intervențiile la nivelul sânilor este unul dintre principalele motive pentru care am creat „Manifest pentru armonie și feminitate”. Datele oferite de Societatea Americană a Chirurgilor Plastici și de Asociația Britanică a Chirurgilor Plastici confirmă o creștere semnificativă a intervențiilor la nivelul sânilor (în 2019, la nivel mondial, s-au efectuat aproximativ 1.8 milioane de intervenții de mărire a sânilor). Ne adaptăm nevoilor pacientelor noastre și venim în întâmpinare cu un ghid informativ care să le ajute își facă o părere despre intervențiile estetice mamare înainte de a ajunge în cabinetul medicului specialist în chirurgie estetică.

„Chiar dacă ne-am obișnuit să credem că frumusețea este definită de modele din societate, nevoile pacienților tind să se schimbe: focusul se mută pe propria persoană, pe dorințe personale și spre rezultate particulare. Implicațiile intervențiilor în estetica sânului merg dincolo de rezultatele fizice vizibile ale unei operații și au probabil cel mai puternic impact asupra modului în care se percepe fiecare persoană, asupra mulțumirii și respectului de sine și asupra modului de relaționare în societate.

Vă invit să citiți ghidul Manifest pentru armonie și feminitate pentru a vă informa corect despre frumusețea și tinerețea sânilor dumneavoastră. Acest ghid nu vă pune să luați o decizie și nici nu vă complică lectura cu termeni științifici pe care să îi căutați în altă parte. Îl puteți răsfoi oriunde - la o cafea, într-o pauză sau când simțiți nevoia să aflați mai multe detalii despre intervențiile estetice ale sânilor.” - dr. Theodor Motruc, medic specialist în chirurgie estetică.

Am dat naștere acestui material gândindu-ne la femeile care își doresc să facă o schimbare, dar sunt reținute de prejudecăți, nu au suficient curaj sau nu sunt suficient informate. Toate aceste piedici sunt normale, iar noi suntem aici pentru a le clarifica, pe rând.

Primul ghid complet din România ce prezintă toate intervențiile de estetică a sânului și nu numai

Suntem siguri că până în momentul de față ați avut ocazia să răsfoiți mai multe ghiduri despre chirurgia estetică a sânului și e foarte posibil ca acele informații să vă fi ajutat. Însă de cele mai multe ori aceste ghiduri sunt incomplete, abordează fiecare tip de intervenție separat și s-ar putea să aibă un conținut care să vă preseze să luați o decizie.

„Manifest pentru armonie și feminitate” este primul ghid complet despre chirurgia estetică a sânului din România, în care găsiți informații despre fiecare intervenție în parte și detalii referitoare la întreaga experiență. În introducerea ghidului reamintim ce ne-a determinat să creăm acest ghid. Apoi trecem prin fiecare intervenție de chirurgie estetică mamară: ce presupun procedurile de mărirea a sânilor, cum eliminați disconfortul creat de sânii prea mari cu ajutorul operației de micșorare a sânilor, în ce caz puteți apela la intervenția de ridicare și simetrizare a sânilor și care sunt operațiile incluse în setul mommy makeover, intervenții dedicate mămicilor.

Chiar dacă am pus accentul pe informarea completă a femeilor, ghidul are și o secțiune dedicată special bărbaților, unde prezentăm și intervenția de ginecomastie. Și pentru că știm că unele decizii pot viza și îndepărtarea implantului mamar siliconic, am vorbit deschis și despre acest tip de intervenție.

Dar preocupările pacientelor nu țin neapărat de cum decurge o procedură, pentru că aici toată încrederea este direcționată către medicul chirurg estetician. Cele mai multe întrebări pe care le primim de la paciente sunt legate de pregătirea înainte de intervenție și dacă sunt candidate potrivite pentru operațiile pe care doresc să le facă. De aceea ghidul descrie rolul consultației inițiale, care este primul pas în construirea unei relații cu medicul chirurg estetician.

Recuperarea post-operatorie și revenirea la activitățile de zi cu zi sunt subiecte cu care uneori poate începe o consultație inițială. Și este în regulă ca pacientele să-și dorească să se întoarcă cât mai curând la muncă, să meargă în vacanțe sau să reia activitățile sportive. De aceea ghidul răspunde la toate aceste nelămuriri și desființează o parte din cele mai populare mituri despre intervențiile de chirurgie estetică a sânilor.

Un ghid inspirat de femei care prețuiesc frumusețea

Voi, femeile, sunteți prima sursă de inspirație pentru „Manifest pentru armonie și feminitate”. De-a lungul timpului am reușit să vă cunoaștem nevoile, să aflăm care sunt temerile voastre și ce rezultate doriți să vedeți după o intervenție mamară. Succesul experiențelor pe care le-am avut cu pacientele noastre ne-a convins că putem să vă oferim primul kit informativ despre frumusețea sânilor, iar cea mai valoroasă parte din acest ghid este fundamentată pe relația pacientelor cu medicul chirurg estetician, care începe odată cu consultația inițială și continuă mult timp după intervenția mamară.

Medicul nu este doar un specialist cu bisturiu, ci și un bun comunicator, un sfătuitor în care aveți încredere și care vă sprijină (și nu vă presează) atunci când doriți să luați o decizie. Toate pacientele care ne-au trecut pragul au format o comunitate informată și sănătoasă, la nevoile căreia noi ne raportăm constant. Ghidul „Manifest pentru armonie și feminitate” este experiența noastră cu fiecare dintre voi, fie că vorbim despre cazuri în care deciziile au fost luate foarte ușor sau de rezultate la care am ajuns după mai multe întâlniri și simulări. Am avut și avem parte de intervenții mai puțin complexe sau de operații cu un grad mai ridicat de dificultate, dar prin prisma pacientelor noastre, fiecare procedură este unică. De aceea ghidul despre chirurgia estetică a sânului este personal, dar, în același timp, un numitor comun pentru o informare corectă și transparentă, bazată pe cazuri reale și opinii științifice.

Descărcați și răsfoiți ghidul pentru a afla multe alte informații utile despre ce întrebări îi puteți acorda medicului chirurg estetician, care sunt cele mai frecvente mituri legate de chirurgia estetică a sânului și găsiți ce au spus alte paciente despre experiența pe care au avut-o când au ales o procedură de estetică a sânilor cu Dr. Theodor Motruc.

Ați trecut deja prin experiența unei intervenții chirurgicale de modificare a sânilor? Intrați în comunitatea femeilor informate și povestiți-ne cum v-ați simțit pe parcursul întregului proces!