Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Manifest pentru armonie și feminitate

Tot ce ai nevoie să știi despre chirurgia estetică a sânului. Un ghid complet pentru femei informate.

Misiunea noastră este să susținem frumusețea și sănătatea pacientelor care vizitează clinica și care aleg intervenții menite să le schimbe viața și să se simtă mai bine în pielea lor.

Urmărim fiecare etapă în aceste transformări, din momentul în care o pacientă a deschis ușa clinicii, până se externează și pășește cu mai multă încredere în viitor.

Ghidul Manifest pentru armonie și feminitate a fost creat pentru tine. Pentru a-ți pune la dispoziție informații corecte și sigure despre intervențiile pe care dorești să le faci pentru frumusețea sânilor tăi.

Ce este „Manifest pentru armonie și feminitate”?

Unul dintre motivele pentru care am ales să creăm acest ghid este că cererea pentru intervențiile la nivelul sânilor a devenit din ce în ce mai mare. Aceste date sunt confirmate atât de Societatea Americană a Chirurgilor Plastici, cât și de Asociația Britanică a Chirurgilor Plastici. Potrivit Societății Internaționale a Chirurgilor Plastici, în 2019, la nivel mondial, s-au efectuat aproximativ 1.8 milioane de intervenții de mărire a sânilor.

Desigur, am dat naștere acestui ghid pentru a veni în sprijinul femeilor care își doresc să facă o schimbare, dar nu au curaj, nu dețin suficiente informații sau sunt împiedicate de diverse prejudecăți. De aceea ghidul este gratuit, aduce toate informațiile într-un singur loc și explică fiecare intervenție într-un limbaj foarte accesibil.

Ce vei găsi în acest ghid?

Ghidul are 6 capitole, structurate astfel încât să răspundă la toate întrebările pe care le ai despre intervențiile mamare, înainte de a ajunge la prima consultație.

Care sunt intervențiile chirurgie estetică a sânului

Prima parte a ghidului descrie pe larg fiecare intervenție care ține de estetica sânului: mărire sâni, micșorare sâni, ridicare și simetrizare sâni, mommy makeover, operația de ginecomastie și îndepărtarea implantului mamar siliconic. De asemenea, ne oprim să vorbim un pic despre tipurile de silicon mamar și de ce implantul siliconic Mentor este o alegere potrivită în augmentarea mamară.

Ești candidata potrivită pentru o intervenție de estetică a sânilor?

Bineînțeles, am adăugat în cel de-al doilea capitol rolul consultației inițiale și am enumerat motivele pentru care o relație bună cu medicul chirurg estetician este foarte importantă. În timpul consultației inițiale vei afla dacă ești un candidat potrivit pentru o anumită intervenție, pentru că atunci medicul specialist face anamneza și stabiliți dacă așteptările tale sunt în concordanță cu rezultatele reale pe care ți le poate aduce operația. Întrebările sincere, oferirea detaliilor din istoricul medical și expunerea cât mai fidelă a așteptărilor duc mereu la rezultate foarte bune atât fizic, cât și psihic.

Cum te pregătești pentru o intervenție de estetică a sânilor

În tot acest proces de transformare a aspectului sânilor tăi este implicată o echipă întreagă, iar când vine vorba de pregătirea pentru operație, tu ești actorul principal. În cel de-al treilea capitol povestim despre cum te poți pregăti pentru operație și cum să ai grijă la câteva aspecte, precum ar fi excluderea consumului de antiinflamatoare sau a vitaminei E, reducerea fumatului și efectuarea tuturor analizelor recomandate de medicul tău. Nu uita să menții legătura cu chirurgul estetician și să-l întrebi ori de câte ori ai o nelămurire.

Ce se întâmplă imediat după intervenție

În cel de-al patrulea capitol vorbim despre așteptările pe care să le ai imediat după intervenție. Cel mai important este să știi că primele senzații resimțite după operație sunt normale și dispar treptat. Pentru confortul și siguranța ta, în prima zi după intervenție vei fi internată în clinică și te vei afla în permanență sub supravegherea unui medic, cu care poți discuta și care îți poate reduce disconfortul fizic, oboseala și te va pregăti cât mai bine pentru externare.

Ce presupune recuperarea după o intervenție estetică a sânilor

Așa cum fiecare intervenție estetică a sânilor este unică, o recuperare ca la carte face diferența atunci când ajungi să te bucuri de rezultatele procedurilor la care ai apelat pentru aspectul sânilor tăi.

În cel de-al cincilea capitol al ghidului am evidențiat ce e bine să faci și ce nu e recomandat în perioada de recuperare. În concordanță cu sfatul medicului, în perioada de recuperare poți să faci chiar și sport, te poți întoarce destul de repede la activitățile zilnice și pe măsură ce urmele intervenției dispar, te bucuri din ce în ce mai mult de noul aspect al sânilor tăi.

Așa cum spuneam la început, tu ești unul din actorii principali când alegi o procedură de modificare a sânilor, de aceea depinde foarte mult de cum respecți recomandările medicului și de cum ai grijă de tine, urmând un stil de viață sănătos.

Descarcă și răsfoiește ghidul pentru a afla multe alte informații utile despre ce întrebări îi poți acorda medicului chirurg estetician, care sunt cele mai frecvente mituri legate de chirurgia estetică a sânului și citește ce au spus alte paciente despre experiența pe care au avut-o când au ales o procedură de estetică a sânilor cu Dr. Theodor Motruc.

Alătură-te comunității Omini Clinic și accesează informațiile corecte și sigure pe care ți le oferim în primul ghid de estetică a sânului din România!