Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

FaceTite&NeckTite - liposculptura RF

Acasa // FaceTite&NeckTite - liposculptura RF

O noua abordare in rejuvenarea faciala

Lipoliftingul cu Radio Frecventa este o metoda inteligenta bazata pe noi tehnologii care poate reduce vizibil grasimea localizata la nivelul gatului, sub barbie, si, acolo unde este necesar, se poate folosi pentru eliminarea zonelor cu grasime care realizeaza intregul contur al fetei. Acest tip de liposculptura localizata se realizeaza cu ajutorul unei canule de doar 1 mm diametru, fara a lasa urme si cicatrici inestetice.

Tehnologia Face&BodyTite

Cea mai eficienta solutie minim invaziva cu actiune locala este liposuctionarea pe baza de radiofrecventa (RFAL) realizata simultan cu strangerea si uniformizarea pielii. Procedura lichifiaza grasimile si contracteaza colagenul pentru a obtine cele mai bune rezultate in modelarea zonelor cu probleme.

In unele cazuri se poate interveni suplimentar cu tehnica LipoLaser, prin care se insereaza in piele fibra optica laser, care trece prin miscari succesive prin straturile de grasime si trimite impulsuri laser la nivelul celulelor adipoase, practic "topindu-le". Aceste celule topite sunt eliminate natural prin procesele de metabolism ale organismului in mod normal. Aditional, se foloseste un procedeu de suctionare (aspirare) pentru eliberarea grasimilor pentru a face mai rapid vizibile rezultatele interventiei. Procedura dureaza in jur de o ora, pana la 2 ore.

Citeste mai multe despre avantajele liftingul facial cu RF

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.