Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Evidentierea / marirea pometilor

Acasa // Evidentierea / marirea pometilor

Injectarea pomeților cu fillere (acid hialuronic) este o practică comună pentru reliefarea conturului lor și armonizarea cu întreaga față. Pentru unele persoane, proeminența scăzută a pomeților crează un aspect neplăcut iar, în cazul femeilor, machiajul ajută într-o mica măsură la crearea falsei impresii de volum prin aplicarea blush-ului. La OMINI Clinic, procedurile riguroase și prețurile avantajoase ne reprezintă, de aceea în cadrul aceleași programări, la fiecare procedură de injectare aveți inclusă consultația cu specialistul nostru.

De ce să apelăm la un tratament pentru mărirea pomeților?

Obrajii lăsați te pot face să pari mai în vârstă decât vârsta reală. Umplerea obrajilor cu acid hialuronic corectează și inversează procesul de îmbătrânire parțial sau complet.

Uneori, o cantitate mică de acid hialuronic este suficientă pentru a recâștiga această fermitate și fără a vă oferi obraji prea mari. Tratamentul injectabil pentru obraji poate fi, de asemenea, soluția perfectă pentru liniile și ridurile care rămân pe obraji atunci când fața este relaxată. Procedeul durează câteva minute și poți pleca în aceeași zi acasă.

Timp de recuperare

Este posibil să prezentați după injectare, edeme sau o piele excesiv de sensibilă în primele două zile după tratament. Aceste simptome se vor minimiza în decursul a câteva zile.

Durata efectului

În medie, durează aproximativ câteva luni până când corpul descompune în mod natural filler-ul pe bază de acid hialuronic.

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.