Manifest pentru armonie și feminitate - Primul Ghid Complet din România dedicat esteticii Sânului.
Ia decizii corecte pentru frumusețea sânilor tăi. Descarcă-l gratuit, aici!
PROGRAMARE

Marirea buzelor

Acasa // Marirea buzelor

Ce presupune mărirea buzelor cu Acid Hialuronic?

Mărirea buzelor este o intervenție frecventă ce se realizează prin intermediul unei tehnici minim invazive ușor de realizat. Scopul este atât obținerea unui volum mai mare, accentuarea și reliefarea conturului buzelor, precum și redarea unei texturi superioare a acestora. La OMINI Clinic, procedurile riguroase și prețurile avantajoase ne reprezintă, de aceea în cadrul aceleași programări, la fiecare procedură de injectare aveți inclusă consultația cu specialistul nostru.

Acidul hialuronic este o substanță naturală regasită în organism și are efecte deosebite pentru volum, contur sau înălțimea buzelor și nu este respins de către organism.

Cum acționează acidul hialuronic?

Există două forme de acid hialuronic, reticularea folosită pentru a umple și a da volum în centrele de estetică și cea nerelatată folosită în cosmetică, deoarece acidul hialuronic reticulat este un compus cu o anumită densitate, care permite creșterea, profilarea și umplerea părți ale feței, Ca buzele, cu puține riscuri de orice fel.

Metoda este simplă, prin micro injecții de AH se obține efectul dorit, fiind o substanță pe care o generează corpul, este reabsorbit în timp într-un mod natural.

Pentru buze este folosit mai ales pentru :

  • Îmbunătățirea volumului buzelor inferioare și superioare;

  • Obținerea aspectului vizual simetric;

  • Reducerea ridurilor de la colțul buzelor;

Vezi prețurile pentru acid hialuronic augmentare pe pagina - Listă Prețuri

O altă alternativă pentru augmentarea buzelor- Lipofilling

Tratamentul medical estetic care folosește propria grăsime a pacientului pentru a mări buzele, grăsimea este procesată și purificată pentru a fi apoi injectată în zona de interes.

De asemenea, are rezultate de lungă durată, dar atunci când folosim propria noastră grăsime extrasă riscul de alergie este scăzut.

Prețuri

PROCEDURA PRET
MARIRE BUZE 0.55ML JUVEDERM 200 EURO
MARIRE BUZE 0.70ML RHA KISS 230 EURO
MARIRE BUZE 1ML RHA II/III 250-290 EURO
MARIRE BUZE 1ML JUVEDERM 250-290 EURO

Completează formularul de contact pentru a programa o consultație cu Doctor Theodor Motruc sau pentru a adresa o întrebare despre Acidul Hialuronic:

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.