Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Remodelarea aspectului liniei maxilare și al bărbiei cu Juvederm Volux

Acasa // Remodelarea aspectului liniei maxilare și al bărbiei cu Juvederm Volux

omini-img

Atunci când apelați la un tratament de întinerire a pielii e foarte posibil să vă doriți evitarea intervențiilor chirurgicale și să preferați doar modificarea unei anumite zone de la nivelul feței.

Procedura de contur și volumizare nechirurgicală este o opțiune preferată pentru pacienții care vor să obțină o îmbunătățire semnificativă fără durere, și cu timp de recuperare cât mai scurt. În timp ce tratamentele cosmetice obișnuiau să se bazeze pe „ștergerea” liniilor fine și a ridurilor, în zilele noastre, nevoile pacienților au fost suplinite de remodelarea și volumizarea non-invazivă a bărbiei cu Juvéderm Volux.

De ce Juvéderm Volux acționează diferit față de alte produse injectabile?

Posibil ați remarcat că aproape toate produsele injectabile pe bază de acid hialuronic au aproximativ aceeași compoziție și toate oferă aceleași efecte - de hidratare, tonifiere și uniformizare. Totuși, între aceste tratamente există câteva diferențe, iar unicitatea rezultatelor date de Juvéderm Volux nu se abate de la această regulă.

omini-img

Remodelare și volumizare

Juvederm Volux are cea mai mare vâscozitate și coeziune a tuturor produselor VYCROSS. Acest lucru permite medicului estetician să sculpteze și să modeleze fillerele în forma dorită.

De ce este important să aveți grijă de aspectul liniei maxilare și al bărbiei

Linia maxilară joacă un rol important în definirea formei feței, dar pe măsură ce îmbătrânim începem să pierdem tonusul pielii și al mușchilor. Formele definite ale feței și conturul încep să se piardă odată cu trecerea timpului. Foarte puține proceduri non-invazive își mențin rezultatele pe o perioadă de timp mai lungă de 6 luni, iar majoritatea sunt tratamente specializate pentru o anumită problemă, cum ar fi deformarea sau pierderea de volum. Din fericire, în zilele noastre există o varietate de tehnici disponibile.

Descoperiți cum puteți preveni îmbătrânirea pielii și care sunt avantajele injectărilor cu scop de rejuvenare în episodul 2 al podcastului Omini!

Avantaje ale tratamentului injectabil Juvéderm Volux

  • laboratoarele Allergan, producătoarele Juvéderm Volux, asigură că efectele tratamentului durează 18 – 24 de luni, păstrând în același timp durabilitatea acestuia de aproape două ori mai mult decât alte produse;
  • rezultatele procedurii sunt durabile, însă pot varia de la pacient la pacient și depind foarte mult de modul în care un pacient s-a pregătit înainte de intervenție și dacă a ținut cont de recomandările medicului după injectări;
  • conținând cea mai mare concentrație de acid hialuronic, Juvéderm Volux oferă mai multă precizie și mai mult contur pentru zona maxilarului și zona bărbiei decât orice alt tratament.
omini-img

Secretul frumuseții constă în mici detalii care pot face diferența chiar și după modificări minore, cu tratamente minim invazive precum sunt procedurile Juvéderm Volux. Alegeți cea mai bună opțiune pentru armonia feței și bucurați-vă de rezultate remarcabile. Aveți nevoie de mai multe informații? Intrați în comunitatea Omini și aflați de la specialiștii și pacienții noștri despre procedurile care vă interesează!

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.