Manifest pentru armonie și feminitate - Primul Ghid Complet din România dedicat esteticii Sânului. Ia decizii corecte pentru frumusețea sânilor tăi. Descarcă-l gratuit, aici!
PROGRAMARE

Terapia PRP

Acasa // Terapia PRP

Ce este Terapia PRP și cum ne ajută să avem o piele mai sănătoasă

Terapia PRP sau terapia vampir este o procedură care utilizează capacitatea de regenerare și de vindecare din sângele propriu în procedurile de rejuvenare și întreținere a pielii.

Este recomandat pentru tratarea semnelor de îmbătrânire a pielii, a problemelor legate de pigmentare, probleme cu laxitatea și uscăciunea pielii, linii fine, riduri și chiar probleme de subțiere a părului.

Cum funcționează PRP ( Terapia Vampir) ?

PRP implică injectarea pielii cu plasmă obținută prin centrifugarea sângelui colectat de la dumneavoastră înainte de procedură. Procesul de preparare durează aproximativ 15-20 minute, iar rezultatul final este un amestec concentrat cu proprietăți regeneratoare, care conțin factori de creștere ce vor stimula producerea de noi tipuri de colagen și celule noi.

PRP este injectat în piele pentru a îmbunătăți tenul și textura și pentru a sprijini restaurarea volumului facial pierdut. Datorită beneficiilor puternice de vindecare și regenerare, este adesea folosită in plus față de alte proceduri cosmetice cum ar fi derularea dermică, coaja, microdermabraziunea sau terapia cu lumină cu LED. 

Zone de tratament pentru PRP :

PRP la OMINI Clinic

Nu există perioade de recuperare, ceea ce înseamnă că vă puteți relua activitatea imediat după procedură. Sunt necesare cel puțin 3 sesiuni pentru obținerea celor mai bune rezultate. Pentru că noi folosim propriile trombocite, nu există riscul ca pielea să respingă tratamentul sau să aibă o reacție alergică. Rezultatele sunt vizibile în decurs de 2 săptămâni de la administrare, iar rezultatele finale se pot vedea după aproximativ 4 luni.

Prețuri

PROCEDURA PRET
TERAPIE PRP 1 ALOPECIE/CICATRICI 1000 LEI
TRATAMENT PRP HA 1400 LEI
DERMAPEN+ PRP+MEZOTERAPIE 1700 LEI

Vezi aici Preț Terapia PRP !

Completează formularul de contact pentru a programa o ședință sau pentru a adresa o întrebare despre PRP:

 

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.
Array ( [page] => subsubtip [id] => 55 )