Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

HArmoniCa - o singură procedură, dublu efect

Acasa // HArmoniCa - o singură procedură, dublu efect

omini-img

Noul tratament injectabil HArmonyCa™ este un produs hibrid, apreciat pentru efectul de volumizare oferit de acidul hialuronic (HA) și de Îmbunătățire a calității pielii cu ajutorul hidroxiapatitei de calciu (CaHa). În consecință, pacienții se pot bucura de un efect dublu în urma unei singure proceduri de injectare.

Ce este HArmonyCa™

Tratamentele injectabile sunt opțiunea cea mai potrivită atunci când un pacient își dorește să modifice ușor anumite zone ale feței, cu scop de întinerire sau de prevenire a ridurilor. Avantajul injectărilor constă în timpul redus petrecut în sala de proceduri și o recuperare mai rapidă față de intervențiile de chirurgie estetică de la nivelul feței. HArmonyCa™ face parte din noua generație de tratamente injectabile, aducând pe piață un produs inovator, cu o asociere cum nu se putea mai potrivită a două substanțe cu efecte diferite. Acidul hialuronic (HA) și hidroxiapatita de calciu (CaHa) completează procesul unui lifting facial instant și de durată, care ajută pacienţii să obţină armonia facială mult dorită.

omini-img

HArmonyCa™ este un produs injectabil hibrid cu efect dublu. Cele două două ingrediente active au capacitatea de a îmbunătăţi arhitectura pielii printr-un efect de lifting imediat, dat de acidul hialuronic, și un efect de lifting susţinut, oferit de producţia de colagen stimulată de hidroxiapatita de calciu.

Cum acționează acidul hialuronic (HA) și hidroxiapatita de calciu (CaHa)

HA și CaHa se completează perfect pentru un efect dublu de întinerire și tonifiere a pielii. Particulele de acid hialuronic pătrund în profunzimea pielii, unde exercită o acţiune de umplere, pentru un efect de lifting imediat.

În plus, particulele de hidroxiapatită de calciu susţin producţia de colagen a corpului, astfel încât după injectare încep să se formeze noi fibre de colagen. Pe măsură ce gelul dispare treptat, o reţea fermă și densă de colagen apare în locul acestuia, pentru un efect de lifting treptat și de durată, datorită hidroxiapatitei de calciu.

Ce implică procedura de injectare cu HArmonyCa™

Înainte de a decide să urmați un tratament cu HArmonyCa™, programați o întâlnire cu medicul specialist în estetică facială, care vă va consulta și, în urma anamnezei, vă va confirma dacă HArmonyCa™ este procedura potrivită pentru dumneavoastră. Vorbiți cu medicul despre dorințele dumneavoastră, îngrijorări și cereți detalii despre procedură. Pentru început, veți fi informat despre conținutul și efectele tratamentului și apoi veți fi pregătit pentru injecție. Medicul va curăța și va dezinfecta zona de tratament. Apoi va fi aplicată o cremă cu anestezic (lidocaină), care va fi urmată de injectarea cu HArmonyCa™. De regulă, rezultatele tratamentelor HArmonyCa™ încep să apară după primul tratament, iar după terminarea tratamentului, efectul de reînnoire a pielii continuă.

Ce este bine să faceți în primele 24 de ore după injectarea cu HArmonyCa™:

În timpul consultație inițiale, medicul vă va spune ce să faceţi înainte și după tratamentul cu HArmonyCa™. Este bine de știut că după tratament ar trebui:

 • să evitaţi exerciţiile fizice sau activităţile de intensitate ridicată, expunerea la soare, aparatele de bronzat sau condiţiile meteorologice extreme;
 • să aplicaţi o pungă de gheaţă sau comprese reci pe zonele tratate, întrucât majoritatea tratamentelor injectabile pot provoca roșeaţă, tumefiere;
 • să masați zonele tratate dacă simțiți mici noduli;
 • să evitați să spălați zonele tratate, pentru a evita posibile contaminări;
 • să încercați să reduceți cât mai mult consumul de alcool și fumatul;
 • să vă hidratați, consumând multă apă.

Materialul injectat poate fi simțit pentru o anumită perioadă de timp după procedură. Reacțiile adverse frecvente includ eritem, edem, durere, sensibilitate și mâncărime, dar acestea se rezolvă de obicei în 24-48 de ore și pielea se reface definitiv în decurs de o săptămână

Ce zone ale corpului pot fi tratate cu HArmonyCa™?

HArmonyCa™ poate fi folosit în stratul dermic inferior, în anumite zone ale feţei, dar nu poate fi injectat în zona din jurul ochilor, în buze sau în jurul gurii. În timpul consultaţiei, medicul va discuta despre nevoile dumneavoastră și va sugera ce zone ale feţei pot fi tratate cu HArmonyCa™.

HArmonyCa™ este un filtru hibrid cu acțiune dublă. Imediat după injectare creează volum și contururi. Ulterior, hidroxiapatita începe să lucreze și să creeze o schelă în jurul căreia pielea acumulează colagen și elastină, care construiesc noul țesut. HArmonyCa™ este un ajutor indispensabil în refacerea structurală a pielii și pentru întărirea și netezirea liniilor fine sau a ridurilor de pe față.

De asemenea, HArmonyCa™ este și un tratament folosit pentru a strânge, netezi și corecta pierderea de volum a pielii de pe partea superioară a brațelor.

HArmonyCa™ - un tratament diferit față de biostimulatori sau alte produse de umplere facială

Biostimulatorii (tratamente care restabilesc producţia de colagen și stimulează fibroblastele să sintetizeze și să organizeze matricea extracelulară) și produsele de umplere facială pe bază de acid hialuronic acţionează diferit și pot avea rezultate diferite. HArmonyCa™ se deosebește de alte tratamente prin faptul că:

omini-img
 • are în compoziţie hidroxiapatită de calciu și acid hialuronic și valorifică beneficiile potenţiale ale acestora într-un singur tratament;
 • oferă acţiunea combinată a efectului de lifting al acidului hialuronic și producţia de durată de colagen, datorită hidroxiapatitei de calciu, după o singură injectare;
 • este conceput pentru augmentarea ţesutului facial moale și se injectează în straturile dermice și subdermice profunde, în zone faciale specifice;
 • este creat pentru a oferi individual beneficiile combinate ale liftingului oferit de HA și ale stimulării durabile a sintezei de colagen datorită hidroxiapatitei de calciu (CaHA).

În timpul consultaţiei inițiale, medicul vă va explica diferenţele dintre HArmonyCa™ și biostimulatoare sau produsele de umplere facială tradiţionale și va răspunde la toate întrebările pe care le aveţi.

HArmonyCa™ nu este o procedură dureroasă

Durerea sau disconfortul în timpul procedurii cu HArmonyCa™ sunt minime, deoarece tratamentul este minim invaziv și se efectuează printr-o serie de injecții folosind un ac foarte subțire. HArmonyCa™ are în compoziţie 0,3% clorhidrat de lidocaină, un anestezic care are rolul de a reduce durerea în timpul tratamentului. Cu toate acestea, senzația de durere depinde și de toleranța individuală a fiecărui pacient și poate varia foarte mult. Aplicarea unei creme anestezice și folosirea unor ace speciale extrem de fine reduc foarte mult disconfortul în timpul procedurii.

Hidroxiapatita de calciu (CaHa) și acidul hialuronic (HA) din HArmonyCa™ sunt, în general, bine tolerate, dar, la fel ca în cazul oricărui produs, pot apărea efecte adverse. În timpul consultaţiei, medicul vă va oferi mai multe informaţii despre potenţialele efecte adverse ale HArmonyCa™

Despre rezultatele tratamentului cu HArmonyCa™

omini-img

HArmonyCa™ oferă un efect imediat de lifting, stimulând, în același timp, producţia de colagen a corpului. Cercetările indică faptul că HArmonyCa™ oferă un efect imediat de lifting începând chiar cu a doua săptămână după injectare, iar rezultatele au fost demonstrate în 86% din 85 de zone tratate. De fapt, 92% din pacienţii trataţi cu HArmonyCa™ au raportat o îmbunatăţire în aspectul general al zonelor faciale tratate.

Este posibil ca în primele ore sau zile să experimentați câteva efecte adverse normale. Dacă în urma tratamentului cu HArmonyCa™ apar noduli, masaţi zona tratată. Materialul injectat poate fi palpabil pentru o perioadă mai lungă după tratament, iar efectele adverse frecvente pot include eritem, edem (tumefiere), durere, sensibilitate și prurit. Reacţiile la locul tratamentului însă se remit de obicei în 24–48 de ore, iar tumefierea într-o săptămână. Mai multe informaţii despre efecte adverse, contraindicaţii, atenţionări și precauţii pot fi furnizate de către medicul dumneavoastră în timpul consultaţiei.

În mod general, efectele clinice ale CaHA pot dura de la 1 la 3 ani. Toate materialele de umplere dermice oferă doar un rezultat temporar. De-a lungul timpului, organismul descompune în mod natural fillerul, iar în final, zona tratată revine la starea anterioară. De asemenea, rezultatele pot varia considerabil, în funcție de caracteristicile individuale ale fiecărui pacient.

Cui i se adresează HArmonyCa™

omini-img

Există mai mulți factori care duc la îmbătrânirea pielii. Aceasta suferă modificări odată cu trecerea timpului din cauza scăderii colagenului și a elastinei, al căror rol este de a asigura rezistența și elasticitatea pielii. Pielea îmbătrânește din cauza factorilor de mediu (expunerea la soare sau poluare), iar scăderea colagenului și a elastinei duc la încrețirea și ptozarea pielii feței, care sunt, de altfel, primele semne ale îmbătrânirii.

Puteți apela la un tratament cu HArmonyCa™ dacă:

 • vă deranjează pielea lăsată;
 • doriți să corectați liniile fine sau ridurile;
 • alte tratamente (precum mezoterapia) nu au avut efectul pe care vi l-ați dorit;
 • doriți ca pielea să fie mai tonifiată și să aibă un aspect sănătos;
 • căutați un tratament cu substanțe naturale, biocompatibile cu corpul dumneavoastră și biodegradabile, care să aibă un efect natural.

HArmonyCa™ aduce mai multe avantaje [insert link articol HArmonyCa™ după ce este urcat pe site] și este potrivit pentru persoanele care prezintă semne de îmbătrânire sau care ar putea beneficia de potenţialele îmbunătăţiri în arhitectura pielii și pentru augmentarea țesutului moale facial. În timpul consultaţiei, medicul va discuta despre preocupările dumneavoastră legate de aspectul pielii, vă va explica mai mult despre HArmonyCa™ și va determina dacă acest tratament este potrivit pentru dumneavoastră.

HArmonyCa™ - produs validat de specialiști și pacienți

Pentru siguranța pacienților și pentru a respecta drepturile consumatorului, tratamentul HArmonyCa™ a fost aplicat în mai multe studii clinice. Acesta a avut un feedback pozitiv din partea a 90% din pacienţi (din 48 chestionaţi), care au raportat o îmbunătăţire a aspectului general al zonelor tratate. Rezultatele au arătat îmbunătăţiri clinice semnificative în 86% din 85 de zone tratate, la pacienţii trataţi cu HArmonyCa™.

omini-img

Concluziile unui studiu preclinic realizat cu HArmonyCa™ la animale confirmă că particulele de acid hialuronic acționează adânc în piele, având efect de lifting imediat, iar fibrele de colagen nou formate în urma tratamentului pot fi prezente la doar o săptămână după tratament. Conform unei alte cercetări, elaborată de Gonzaga da Cunha M. și publicată în Surgical & Cosmetic Dermatology (2020;12:109–17), efectele tratamentului cu HArmonyCa™ se mențin de la 1 până la 3 ani.

La Omini Clinic susținem viitorul intervențiilor injectabile hibride cu tratamentul HArmonyCa™, o nouă generaţie de proceduri inovatoare special create pentru pacienți care prețuiesc frumusețea. Acum puteți obține armonia facială mult dorită, cu un singur tratament.

Programați-vă la consultația inițială cu Dr. Theodor Motruc, medic specialist în chirurgia estetică, și aflați dacă HArmonyCa™ este alegerea potrivită pentru dumneavoastră!

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.