Manifest pentru armonie și feminitate - Primul Ghid Complet din România dedicat esteticii Sânului.
Ia decizii corecte pentru frumusețea sânilor tăi. Descarcă-l gratuit, aici!
PROGRAMARE

Reducerea ridurilor

Acasa // Reducerea ridurilor

Ridurile pot fi reduse si/sau eliminate prin folosirea tratamentelor injectabile cu efecte puternice care tin pana la cateva luni. Denumite generic “Fillers”, toxina botulinica si acidul hialuronic sunt cele mai utilizate substante in tratamentele faciale, cu actiune si scopuri diferite. La OMINI Clinic, procedurile riguroase și prețurile avantajoase ne reprezintă, de aceea în cadrul aceleași programări, la fiecare procedură de injectare aveți inclusă consultația cu specialistul nostru.

Cum ne pot ajuta fillerele?

Din fericire, astăzi, puteți reduce semnele și simptomele îmbătrânirii prin restabilirea acidului hialuronic pe care îl pierdeți. Tocmai de aceea, majoritatea materialelor de umplere disponibile astăzi sunt bazate pe acidul hialuronic.

Acest acid se leagă puternic de molecula de apă. Apoi, când este injectat, hidratează, înmoaie și volumizează pielea pentru un aspect tânăr și sănătos.

Un alt tip popular de reducerea ridulor este rejuvenarea cu grăsime proprie, care este, de asemenea, cunoscută a fi eficientă. Un avantaj al procedurilor din cabinetul chirurgului plastician în ceea ce privește fillerele și rejuvenarea cu grăsime proprie este că oferă rezultate previzibile și consecvente.

Care sunt cele mai mari avantaje ale utilizării fillerelor?

Acestea oferă rezultate imediate. Odată ce apelați la un tratament de rejuvenare facială, veți observa imediat în proporție de 70% rezultatul, cel final fiind după câteva zile.

În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la timpul de recuperare, așa cum ar fi în cazul procedurilor chirurgicale. Procedura durează doar câteva minute, în funcție de numărul de zone care necesită tratament. Apoi, sunteți liberă să vă continuați viața cotidiană. 

Un alt beneficiu al fillerelor sunt rezultatele durabile de care te vei bucura după injectarea lor.

Toxina botulinică funcționează numai pe ridurile care sunt cauzate de mișcarea musculară.

Acestea sunt cunoscute sub numele de riduri dinamice și sunt adesea numite „linii de expresie”.

Cele mai frecvente riduri dinamice pe care Toxina Botulinică le poate trata sunt linii de pe fața superioară, cum ar fi „11” între sprâncene, linii orizontale de pe frunte și picioarele cioara din jurul ochilor. Aceste linii sunt cauzate de zâmbetul, încruntarea, stârnirea și alte expresii faciale.

Toxina Botulinică nu va acționa pe liniile fine și pe ridurile cauzate de înfășurarea sau pierderea plumburii feței. Acestea sunt cunoscute sub numele de riduri statice. Ridurile statice includ linii în zona obrajilor, a gâtului și a zonelor de urzici.

Toxina Botulinică nu este un tratament permanent. Tratamentele repetate sunt necesare pentru continuarea efectelor de reducere a ridurilor. Majoritatea oamenilor consideră că efectul relaxant asupra musculaturii Toxina Botulinică durează 3 până la 4 luni.

Diferențele dintre Toxina Botulinică și Acidul Hialuronic

Toxina Botulinică 

Acest lucru îngheață mușchii pentru a opri cutele și ridurile cauzate de expresiile faciale. Acestea se găsesc în partea superioară a feței, cum ar fi fruntea și în jurul ochilor.

Fillere

 Acestea folosesc acid hialuronic și substanțe similare pentru a „completa” sau pentru a umple zonele care și-au pierdut volumul și netezimea. Aceasta includ ridurile din jurul gurii, buzele subțiri și obrajii care și-au pierdut volumul. Pot fi, de asemenea, utilizate pentru ridurile frunții, cicatrici și alte zone care au nevoie de volum suplimentar pentru un aspect mai tânăr și sănătos.

Rezultatele toxinei botulinice durează 3 - 4 luni. Rezultatele fillerelor variază, în funcție de zona de tratament și ce filler se folosește.

Deoarece Toxina Botulinică și Fillerele sunt substanțe diferite concepute pentru utilizări diferite, ele pot fi uneori combinate într-un singur tratament. De exemplu, cineva poate folosi Toxina Botulinică pentru a corecta ridurile de expresie și fillerele pentru a corecta liniile de zâmbet din jurul gurii.

Prețuri

PROCEDURA PRET
TOXINA BOTULINICA RIDURI INTERSPINCENARE(VISTABEL) 80-100 EURO
TOXINA BOTULINICA RIDURI FRONTALE(VISTABEL) 60-80 EURO
TOXINA BOTULINICA RIDURI OCULARE 80-100 EURO
TOXINA BOTULINICA FULL FACE 200-240 EURO

Completează formularul de contact pentru a programa o consultație cu Doctor Theodor Motruc sau pentru a adresa o întrebare despre reducerea ridurilor:

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.