Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

PB Serum - întinerirea pielii cu ajutorul enzimelor

Acasa // PB Serum - întinerirea pielii cu ajutorul enzimelor

omini-img

Ce este PB Serum

Cu o formulă unică pentru rejuvenarea pielii, PB Serum se numără printre produsele inovatoare care tratează fibroza și corectează rezultatele nereușite ale injectărilor cu acid hialuronic. Substanța principală a produsului PB Serum sunt enzimele, care au rolul de a reduce excesul de grăsime de sub piele doar printr-o procedură minim invazivă, nedureroasă și cu recuperare rapidă.

Tratamentele cu PB Serum acționează cu succes și în cazul cicatricilor (mai ales pentru estomparea cicatricilor formate în urma intervențiilor chirurgicale) și uniformizează zonele afectate de celulită sau vergeturi.

Cum acționează produsele PB Serum

Efectele procedurii cu PB Serum sunt garantate, în primul rând, datorită enzimelor, care au un rol crucial în realizarea proceselor metabolice. Deoarece sunt prezente în mod natural în corpul uman, enzimele se asociază rapid și eficient în descompunerea altor substanțe. Principalele enzime cu rol important în rejuvenarea pielii sunt:

omini-img
 • colagenaza, cu rol în estomparea imperfecțiunilor pielii, provocate de celulită, vergeturi, cicatrice sau fibroză;
 • liaza, folositoare pentru diminuarea retenției de apă din corp;
 • lipaza, o enzimă cu rol de eliminare a țesutului adipos.

PB Serum dispune de o gamă largă de produse, de la cele cosmetice, care pot fi aplicate acasă, până la cele medicale, care sunt injectate la cabinetul medicului estetician. Produsele injectabile se împart în trei categorii, care au cantități diferite de enzime, așa încât specialistul în medicină estetică alege varianta optimă pentru fiecare pacient, în funcție de zona de tratament și de tipul afecțiunii.

Ce presupune tratamentul cu PB Serum

Decizia de a urma un tratament injectabil cu PB Serum se ia împreună cu medicul estetician sau dermatolog, la consultația inițială. Pentru stabilirea tipului de tratament se ia în considerare istoricul medical al pacientului, starea actuală a sănătății și sunt analizate nevoile și dorințele acestuia privind rezultatele pe care le urmărește.

În general, pacienții care urmează o procedură de injectare cu PB Serum se confruntă cu disconfortul estetic creat de țesutul adipos localizat, sunt deranjați de laxitatea pielii, au o greutate normală și sunt sănătoși din punct de vedere clinic.

Tratamentul cu PB Serum nu se recomandă dacă:

 • pielea zonei de tratament are leziuni deschise;
 • pacientul are boli autoimune;
 • pacientul ia un tratament cu medicamente anticoagulante;
 • pacientul a primit un vaccin în ultimele două săptămâni.

În cazul în care pacientul urmează un tratament cu medicamente sau suplimente care pot afecta rezultatele procedurii cu PB Serum, aceste efecte pot fi prevenite prin întreruperea tratamentelor cu aproximativ 4-5 zile înaintea injectărilor. De asemenea, tratamentele pot fi reluate la cel mult o săptămână după intervenția cu PB Serum.

Pentru rezultatele dorite, specialiștii recomandă un tratament cu aproximativ 3-4 ședințe de injectări cu PB Serum, realizate la distanță de 2 săptămâni. Tratamentul cu PB Serum nu este dureros, însă dacă pacientul are o anumită sensibilitate, medicul estetician poate efectua o anestezie locală, așa încât procedura să fie una plăcută.

omini-img

După injectările cu PB Serum este bine ca pacienții să respecte câteva recomandări, precum evitarea expunerii la temperaturi extreme (rece/cald), protejarea zonei tratate de razele soarelui, reducerea fumatului și a consumului de alcool, precum și amânarea practicării sportului pentru câteva zile după intervenție.

Aflați mai multe despre tratamentele minim invazive și despre prevenirea îmbătrânirii pielii din episodul 3 al podcastului Omini Clinic!

Care sunt zonele de intervenție și ce afecțiuni tratează PB Serum

PB Serum este un produs testat atât în condiții de laborator, cât și în clinicile de estetică medicală, așa încât rezultatele tratamentului sunt foarte bune, fără reacții adverse majore sau alergii.

omini-img

Cu PB Serum se tratează:

 • gușa dublă (formată din cauza țesutului adipos în exces de la nivelul bărbiei și al feței);
 • laxitatea de la nivelul abdomenului și al genunchilor (reducerea laxității pielii ca urmare a nivelului scăzut de colagen și elastină);
 • zonele în care există un exces de țesut adipos, fie că e vorba de spate, coapse, brațe sau abdomen;
 • celulita apărută la nivelul coapselor sau al feselor;
 • pungile de sub ochi;
 • fibroza creată în urma unei intervenții chirurgicale.

Beneficii ale tratamentelor injectabile PB Serum

Principalele avantaje ale produselor injectabile care au la bază substanțe naturale constau în asimilarea rapidă în țesutul epidermic și în absența reacțiilor adverse sau a alergiilor.

 • PB Serum dispune de un complex de enzime recombinate, cu un grad ridicat de puritate și o structură cât mai simplă, așa încât moleculele să se poate asocia cât mai ușor cu substanțele zonei de tratament;
 • stabilitatea produselor PB Serum este asigurată prin procesul de liofilizare, care presupune conservarea substanței de tratament prin deshidratare la o temperatură foarte scăzută, într-un mediu steril; drept consecință, produsele pot fi păstrate la un interval de temperatură generos (între 1 și 30 de grade), fără a suferi modificări;
omini-img
 • PB Serum este un tratament unic minim invaziv prin care sunt tratate fibroza, celulita și gușa dublă;
 • procedurile cu PB Serum au un efect antiinflamator, stimulând neocolageneza și regenerând țesuturile pielii;
 • ca orice produs injectabil destinat întineririi pielii, PB Serum este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Imperfecțiunile cauzate de îmbătrânirea pielii, de apariția excesului de grăsime sau de cicatrici pot fi tratate simplu și rapid cu procedurile injectabile PB Serum: alegeți un serviciu de calitate, cu un produs testat, certificat și aprobat de specialiștii în medicna estetică! La Omini Clinic avem grijă de fiecare pacient și găsim cele mai potrivite soluții pentru frumusețe, de aceea suntem pregătiți să vă răspundem la orice întrebare.

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.