Manifest pentru armonie și feminitate - Primul Ghid Complet din România dedicat esteticii Sânului. Ia decizii corecte pentru frumusețea sânilor tăi. Descarcă-l gratuit, aici!
PROGRAMARE

Remodelarea aspectului liniei maxilare si al barbiei

Acasa // Remodelarea aspectului liniei maxilare si al barbiei

Remodelarea aspectului liniei maxilare si al barbiei cu Juvéderm Volux

 

Noul produs Juvéderm Volux , disponibil la clinica OMINI Clinic, este un tratament inovator injectabil care este destinat să remodeleze și să creeze volum facial în partea inferioară a feței. Este un filler structural, care conține 25 mg de acid hialuronic (HA) și s-a dovedit a fi eficient pe linia maxilarului și a bărbiei.

La OMINI Clinic, procedurile riguroase și prețurile avantajoase ne reprezintă, de aceea în cadrul aceleași programări, la fiecare procedură de injectare aveți inclusă consultația cu specialistul nostru.

Procedura de contur și volumizare nechirurgicală este, de asemenea, opțiunea preferată pentru pacienții care vor să obțină o îmbunătățire semnificativă fără durerea, riscul și timpul de recuperare îndelungat asociate chirurgiei. În timp ce tratamentele cosmetice obișnuiau să se bazeze pe „ștergerea” liniilor fine și a ridurilor, în zilele noastre, nevoile pacienților au fost suplinite de remodelarea și volumizarea non-invazivă cu Juvéderm Volux.

Ce face diferit Juvederm Volux?

 

  • Pentru remodelarea și volumizare - Volux are cea mai mare elasticitate și coeziune a tuturor produselor VYCROSS. Acest lucru permite medicului esteticia să sculpteze și să modeleze fillerele în forma dorită.
  • Rezultate naturale - Aceste fillere faciale conțin o formă de HA, care poate ajuta la reducerea semnelor de îmbătrânire. Aceasta poate hidrata pielea și poate ajuta la rejuvenarea tonului și elasticității acesteia, oferind în același timp rezultate naturale
  • Comfort mărit - Juvederm Volux conține 0,3% lidocaină clorhidrat care poate ajuta la minimizarea durerii și la îmbunătățirea comfortului la injectare. Studiile au arătat că timpul de recuperare a fost minimalizat.

 

Importanța remodelării aspectului liniei maxilare și a bărbiei

Linia maxilară joacă un rol important în definirea formei feței, dar pe măsură ce îmbătrânim și începem să pierdem tonul pielii și mușchii; această definire și contur încep să se piardă. Foarte puține proceduri non-invazive au un rezultat pe o perioadă mai lungă de 6 luni, iar majoritatea sunt tratamente specializate pentru o anumită problemă, cum ar fi deformarea sau pierderea de volum. Din fericire, în zilele noastre există o varietate de tehnici disponibile.

Conținând cea mai mare concentrație de acid hialuronic, Juvederm Volux oferă mai multă precizie și mai mult contur pentru zona maxilarului și zona bărbiei, decât orice alt tratament. Abordând problema universală a feței noastre schimbându-și forma în timp, tratamentul Juvederm Volux transformă abordarea tratamentelor de întinerire. Folosind fillere de conturare și volumizare, care sunt injectate adânc sub piele, pentru a schimba ușor bărbia și maxilarul inferior; acesta poate durează între 12 și 18 luni, iar durata tratamentului depinde de la pacient la pacient. Juvederm Volux conține anestezic pentru a spori confortul pacientului pe toată durata tratamentului. 

Prețuri

PROCEDURA PRET
MARIRE BUZE 0.70ML RHA KISS 230 EURO
MARIRE BUZE 1ML RHA II/III 250-290 EURO

Vezi Preț Juvederm Volux !

Completează formularul de contact pentru a programa o ședință de tratament cu Doctor Theodor Motruc sau pentru a adresa o întrebare:

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.
Array ( [page] => subsubtip [id] => 57 )