Manifest pentru armonie și feminitate - Primul Ghid Complet din România dedicat esteticii Sânului.
Ia decizii corecte pentru frumusețea sânilor tăi. Descarcă-l gratuit, aici!
PROGRAMARE

PB SERUM - Tratament Injectabil

Acasa // PB SERUM - Tratament Injectabil

Cum actioneaza produsele PB Serum?

 

Enzimele sunt proteine care exista in corpul nostru, cu un rol esential in buna functionare a proceselor metabolice. Ele sunt responsabile cu formarea si descompunerea substantelor. Enzimele recombinante sunt extrem de selective si fiecare reactioneaza cu o anumita substanta. Enzimele Proteos Biotech sunt: Lipaza, Colagenaza si Liaze. Ele actioneaza sinergetic impotriva procesului de fibrozare. La OMINI Clinic, procedurile riguroase și prețurile avantajoase ne reprezintă, de aceea în cadrul aceleași programări, la fiecare procedură de injectare aveți inclusă consultația cu specialistul nostru.

 

Avantajele Tratamentului PB Serum 

Avantajul in utilizarea enzimelor recombinante se bazeaza pe utilizarea biotehnologiei si a microorganismelor. Sistemul de productie unic al Proteos Biotech face posibila obtinerea unor enzime mai pure si cu o structura mai simpla. Astfel, produsele sunt mai eficiente si au risc alergen scazut.

Ce poate fi tratat cu PB Serum?

  • Depozite localizate de grasime (barbia dubla, abdomen, genunchi, solduri)

  • Cicatrici (hipertrofice, atrofice si cheloide)

  • Celulita

  • Vergeturi

  • Pungi sub ochi

  • Laxitate (la nivelul gatului, genunchilor, abdomenului)

  • Fibroza dupa interventii chirurgicale

 

Ce este Liofilizarea PB Serum?

 

Liofilizarea este o metoda de conservare prin deshidratare, produsele fiind supuse inghetului rapid. Procesul de liofilizare creste stabilitatea produselor PB Serum. Enzimele isi pastreaza 100% din proprietati si abilitati de actiune, fara a fi nevoie de conservanti. Procesul de productie are loc intr-un mediu steril, asigurand inalta calitate a produselor. Pastrarea ulterioara a produselor nu necesita stocare la rece.

Produsele pot fi pastrate la temeperaturi intre 1ºC si 30ºC PB Serum HA 1.5 Pbserum HA1.5 este de 8 mg / ml greutate moleculară și ușor reticulată acid hialuronic. Are proprietăți antiinflamatorii și regenerative și stimulează refacerea fibrelor de colagen țesuturi deteriorate. Datorită caracteristicilor sale, este perfect pentru inhibarea, combaterea și prevenirea apariția fibrozei, fiind acest produs baza tratamentului nostru.

 

Prețuri

PROCEDURA PRET
INJECTARE PB SERUM 1 FIOLA 1700 RON
PACHET 3 FIOLE PB SERUM 4600 RON

 

Vezi Preț Juvederm Volux !

Completează formularul de contact pentru a programa o sedinta de tratament sau pentru a adresa o întrebare despre PB Serum: 

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.