PROGRAMARE

Abdominoplastia - remodelarea abdominala (tummy tuck)

Abdominoplastia

Operația estetică de abdominoplastie poate viza abdomenul superior, inferior sau întreg abdomenul. La OminiClinic, acolo unde este necesar, adominoplastia este completată de liposucționarea flancurilor laterale pentru crearea unui aspect uniform și a unui rezultat multumitor pentru pacient în urma operației.

Cine sunt cei mai buni candidați pentru o abdominoplastie?

Un tummy tuck este potrivit pentru bărbații și femeile care au o greutate stabilă și sunt sănătoși.Femeile care au avut mai multe sarcini pot găsi procedura utilă pentru a strânge mușchii abdominali și pentru a reduce pielea.

O abdominoplastie este, de asemenea, o opțiune pentru bărbații sau femeile care au fost odată supraponderali și încă mai au depuneri în exces de grăsime sau piele flască în jurul abdomenului.

Cine nu ar trebui să ia în considerare o abdominoplastie ?

Dacă sunteți o femeie care intenționează să rămână însărcinată, atunci poate doriți să amânați un tummy tuck, până la ultima sarcină. În timpul operației, mușchii tăi verticali sunt strânși, iar sarcinile viitoare pot separa acei mușchi.

Aveți de gând să pierdeți multă greutate?

Atunci, o abdominoplastie nu este, de asemenea, pentru tine. Un tummy tuck ar trebui să fie o ultimă soluție după ce ați încercat orice altceva. Nu trebuie utilizat ca o alternativă la scăderea în greutate.

Cum să te pregătești pentru Tummy Tuck

Primul pas este să alegeți un specialist in chirurgia estetica și să-l vedeți la un consult. La acea întâlnire, veți vorbi despre obiectivele dvs. și despre următoarele opțiuni:

 

Vezi prețul pe aici : Pret Abdominoplastie

 

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri va puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.