Manifest pentru armonie și feminitate - Primul Ghid Complet din România dedicat esteticii Sânului. Ia decizii corecte pentru frumusețea sânilor tăi. Descarcă-l gratuit, aici!
PROGRAMARE

Netezirea trasaturilor de contur

Acasa // Netezirea trasaturilor de contur


Cand semnele imbatranirii apar si se dezvolta, cel mai mult sunt impactate chipul si zona gatului si decolteului. Pentru acestea, la OminiClinic se realizeaza sedinte de tratament cu acid hialuronic Teosyal Redensity I care au ca scop inlaturarea urmelor cele mai vizibile ale oboselii, pierderii conturului, tonusului si a stralucirii pielii. 

La OMINI Clinic, procedurile riguroase și prețurile avantajoase ne reprezintă, de aceea în cadrul aceleași programări, la fiecare procedură de injectare aveți inclusă consultația cu specialistul nostru.

La orice varsta, imbatranirea tenului este accentuata de pierderea luminozitatii tenului. Acesta se intuneca, apar ridurile si liniile fine, textura pielii este neuniforma. Toti acesti parametri creaza zone intunecate pe tenul tau si pielea isi pierde treptat abilitatea de a reflecta lumina (tenul arata obosit).

Teosyal Redensity I are o formula exclusiva, bazata pe acid hialuronic si o selectie de componente, toate prezente in mod natural in piele. Au fost alese datorita efectelor pozitive, proprietatilor hipoalergenice si actiunii lor sinergice demonstrate asupra dermului. 

  • COMPOZITIE : Acid Hialuronic 15mg / Complex Dermo-Restructurant / Lidocaina 0,3%
  • INDICATII: Hidratare / Luminozitate / Elasticitate / Riduri si linii fine
  • ZONE TRATATE : Fata / Gat / Decolteu
  • ZONE DE INJECTARE: Epiderm / Dermul prodund si mijlociu
  • PROTOCOL : 3 sedinte la interval de 3 saptamani
  • SEDINTE DE MENTINERE : 2 – 3 sedinte pe an in functie de starea pielii

Redensity I este un nou concept de tratament situat intre injectarea cu fillere si mesoterapie. Un protocol simplu, eficient de 3 sedinte la interval de 3 saptamani. Rezultatele sunt vizibile si cumulative de la prima sedinta de injectare.

 

 

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.
Array ( [page] => subsubtip [id] => 59 )