Omini Clinic - Primul Hub de Chirurgie estetica din N-E României.
PROGRAMARE

Netezirea trăsăturilor de contur cu Teosyal Redensity I

Acasa // Netezirea trăsăturilor de contur cu Teosyal Redensity I

omini-img

Primele semne ale îmbătrânirii apar, de cele mai multe ori, sub formă de riduri la nivelul feței, cu pielea lăsată din zona gâtului sau a decolteului. Chiar dacă aveți grijă de pielea dumneavoastră, o protejați de soare și vă hidratați constant, îmbătrânirea acesteia este inevitabilă. Urmele vizibile ale oboselii, ale pierderii conturului, a tonusului și a strălucirii pielii pot fi înlăturate cu tratamentul injectabil cu Teosyal Redensity I - un produs care are o formulă exclusivă, bazată pe acid hialuronic și o selecție de alte componente prezente în mod natural în piele.

Ce este Teosyal Redensity I

Dezvoltat de laboratoarele Teoxane, Teosyal Redensity I este un tratament injectabil pe bază de acid hialuronic, creat special pentru întinerirea tenului, a pielii gâtului și decolteului, care poate fi aplicat la orice vârstă.

Teosyal Redensity I conține, în primul rând, acid hialuronic și un complex dermo restructurant (cu minerale, aminoacizi, vitamine și antioxidanți). Componentele naturale din Teosyal Redensity I permit asimilarea imediată și creează efecte rapide imediat după injectare. La acestea se adaugă lidocaina, care are un rol anestezic, așa încât procedura să fie una plăcută și fără durere.

În urma procedurii cu Teosyal Redensity I vă puteți bucura de următoarele avantaje:

omini-img
 • pielea devine mai elastică, și are un tonus îmbunătățit pentru cel puțin 3 luni;
 • este prevenită îmbătrânirea pielii;
 • efectul de hidratare și strălucire este unul imediat;
 • rezultatele tratamentului sunt de lungă durată
 • sunt regenerate celulele pielii;
 • tratamentul oferă protecție împotriva stresului oxidativ.

Principalul compus al produsului Teosyal Redensity I este acidul hialuronic, care are o fluiditate ridicată, cu efect hrănitor pentru derm, fiind distribuit și absorbit uniform prin țesuturile pielii.

Ce presupune tratamentul cu Teosyal Redensity I

În cadrul tratamentului cu cu Teosyal Redensity I, specialistul în medicină estetică injectează conținutul fillerelor în zonele dedicate (în epiderm/în dermul profund și mijlociu) pentru corectarea aspectului pielii. Toate substanțele regăsite în Teosyal Redensity I au fost alese în special datorită efectelor pozitive, proprietăților hipoalergenice și acțiunii lor sinergice demonstrate asupra dermului.

omini-img

Teosyal Redensity I este potrivit pentru orice vârstă, din momentul în care încep să devină mai vizibile ridurile de expresie, pielea își pierde din elasticitate, tonus sau luminozitate.

Situat între injectarea cu fillere și mezoterapie, tratamentul cu Teosyal Redensity 1 are un protocol simplu, eficient în 3 ședințe la interval de proximativ 3 săptămâni. Rezultatele procedurii sunt vizibile chiar de la prima ședință de injectare.

Ce este bine să faceți înainte și după de tratamentul cu Teosyal Redensity I:

 • nu consumați medicamente sau suplimente cu efect anti-inflamator, analgezic sau anticoagulante, cu cel puțin o săptămână înainte de procedură;
 • acest tip de terapie nu este recomandat femeilor însărcinate sau celor care alăptează;
 • discutați cu medicul dacă știți că aveți o hipersensibilitate la acid hialuronic sau dacă suferiți de boli autoimune;.
 • în prima zi după procedură, păstrați tenul curat și evitați aplicarea machiajului;
 • în primele zile după tratament, evitați expunerile la soare sau la temperaturi extreme (inclusiv la temperaturi scăzute).
omini-img

Tratamentul cu Teosyal Redensity I poate fi repetat de 2-3 ori pe an, iar aceste intervenții le stabiliți de comun acord cu medicul estetician, care vă poate confirma dacă piele dumneavoastră are nevoie de o procedură în plus.

Cui îi este adresat acest tratament?

Tratamentul cu Teosyal Redensity I este potrivit pentru oricine are nevoie de o îmbunătățire a aspectului pielii, iar cel mai bun sfat privind alegerea tratamentului potrivit pentru dumneavoastră vi-l poate oferi medicul specialist în medicina estetică. La consulația inițială, medicul vă face recomandări personalizate, în funcție de nevoile și dorințele cu care veniți la cabinet.

Aflați mai multe despre tratamentele injectabile cu acid hialuronic din podcastul Omini Clinic dedicat comunității noastre!

În cadrul consultației inițiale, vorbiți deschis cu medicul despre așteptările dumneavoastră și aflați mai multe detalii în cazul în care aveți nlămuriri sau anumite temeri privind procedura.

Teosyal Redensity I poate fi tratamentul potrivit pentru dumneavoastră dacă:

 • pielea are un aspect modificat din cauza factorilor de stres, poluare, fumat sau expunere la soare;
 • pe piele apar primele semne de îmbătrânire din cauza vârstei;
 • aspectul pielii s-a modificat în urma schimbărilor hormonale (în urma nașterii sau din cauza menopauzei);
 • textura pielii devine neuniformă, apar zone întunecate și tenul are un aspect obosit.

În general, tratamentul se recomandă atât persoanelor care au 30 de ani (care vor să estompeze aspectul obosit al pielii și doresc să prevină îmbătrânirea tenului), cât și pacienților de peste 45 de ani, care sunt în căutarea unei proceduri anti-aging minim invazivă.

Alegeți Teosyal Redensity I pentru a vă bucura de o piele mai tânără, cu un tonus îmbunătățit și un aspect sănătos! La Omini Clinic prețuim frumusețea și le oferim pacienților cele mai potrivite tratamente. Dacă ați apelat deja la o procedură cu Teosyal Redensity I, vă invităm să ne povestiți din experiența dumneavoastră, aici, în comunitatea Omini.

Omini logo

VREAU O PROGRAMARE

Pentru consultații, investigații sau proceduri vă puteți programa online și un reprezentant Omini Clinic vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.